Tuesday, July 31, 2018

Ce se întâmplă în Timișoara? + CONCURS

Dacă sunteți timișoreni, probabil că ați auzit cel puțin o dată cuvintele "nu se întâmplă nimic în Timișoara", iar dacă nu, încerc să nu vă las să vă formați o asemenea opinie. Și deși nu sunt eu omul cu cea mai activă viață socială, vreau să vă povestesc despre 3 evenimente extrem de diferite, care s-au întâmplat (sau urmează să se întâmple) în Timișoara, respectiv să vă arăt câteva produse mișto: pentru piele, stomac.. sau urechi. Și un mic pont, la final de articol vă așteaptă o mică surpriză. 


1. Gelato


Eu sunt mare fană gelato - iar când zic asta nu mă gândesc la înghețata cu care suntem obișnuiti (la vafă, cornet sau pe băț) ci la ce găsesc în Italia, la gelateriile locale, unde totul este făcut manual, cu rețete proprii și ingrediente mai diverse decât eterna vanilie și/sau ciocolată. 
Vă dați deci seama că atunci când am primit invitața de a merge la un eveniment unde puteam viziona un film italian în timp ce mă puteam bucura de o mulțime de arome de gelato, n-am putut refuza


Nu sunt nici pe departe la prima întâlnire cu cei de la Siviero Maria. I-am descoperit în urmă cu vreo 2 ani, iar între timp le-am tot gustat din arome, cu fiecare ocazie cu care am ajuns la un magazin în care le-am găsit produsele. 
Cu ocazia evenimentului de care vă povesteam mai sus am aflat și că există aproximativ 30 de arome Siviero Maria (gelato, sorbet etc) iar eu sunt în urmă cu vreo 12-13. Tot încerc să ajung la zi, lucru nu tocmai ușor atunci când deja te-ai îndrăgostit de câteva tipuri: mentă, fistic, cremă catalană și panna cotta. Dar nicio problemă: cea cu cafea mi-a făcut deja cu ochiul, iar mango este un must-have. E clar, cei de la Handsome știu cu ce să ma atragă astfel încât să am nevoie de mai multe ședințe de fitness. 


2. Beauty - Kiehl's în Timișoara


Pentru că suntem pe un blog de beauty, nu ne putem dezice de la principalul topic pe care îl am în vizor - și anume noutățile cosmetice. De Kiehl's probabil că ați auzit deja (iar dacă nu, aruncați un ochi peste magazinul lor online, proaspăt lansat), dar existența lor în Iulius Mall Timișoara este o noutate pentru cei din zonă. 

Am fost de curând la deschiderea lui, iar experiența a fost extrem de mișto. Am întâlnit-o pe Ioana Dumitrache, am povestit cu fetele prezente la eveniment șiiii am făcut testele care îmi definesc apoi o rutină recomandată.


Asta înseamnă că am aflat tipul de ten pe care îl posed (mixt în perioada asta - probabil datorită căldurii excesive) și procentul de hidratare. La cel de-al doilea punct nu mă pot lăuda: ar trebui să ajung undeva între 40 si 50%, iar eu am reușit să bifez doar un 32%. Dar nicio problemă: am primit recomandări personalizate, 5 mostre pentru a vedea cum mă înțeleg cu produsele (serumul cu vitamina C îmi face tare cu ochiul) și chiar un welcome package cu 3 miniaturi. 


Momentan magazinul Kiehl's este de găsit la parter, în zona în care se găsește și The Body Shop, iar eu v-aș recomanda să le faceți o vizită dacă sunteți în zonă. Fetele de acolo sunt tare de treabă și explică foarte ok cum funcționează testele și în ce mod acționează produsele recomandate. Nu intru încă în mai multe detalii, dar promit să revin cu impresii despre produsele pe care le testez eu, printre care și mult lăudata lor cremă cu avocado, destinată zonei ochilor. 


3. Craft Art TM Beer Festival 17-19 august


După titlu n-ați spune că e ceva ce aș alege eu, nu? Ei bine, aparențele înșală, iar eu abia aștept să ajung la festivalul internațional de bere atrizanală care va avea loc la Timișoara. Îmi voi lua prietenul de-o aripă și vom merge să ne delectăm papilele gustative cu bere și mâncare delicioasă, iar urechile cu muzică faină. 


Asta pentru că Craft Art TM nu este un fel de frate mai mare al obișnuitelor festivaluri de bere, ci vine la pachet cu o multitudine de activități, happening-uri sau prezentări artistice. Iar dacă îl citiți pe Vulpescu, probabil vă veți bucura să știți că își va face prezența în cadrul unei activități interactive, sub umbrela #artafericirii


Pe zona de muzică avem ce face în fiecare dintre cele 3 zile ale festiavalului. Eu abia aștept să îi ascult iar pe cei de la Moonlight Breakfast (am mai fost la concertele lor și mereu a fost mișto) dar nici restul numelor nu sună rău. Vă las aici link-ul să vedeți cu cine ne mai întâlnim pe acolo și eventual să vă luați bilete dacă vi se pare că festivalul se pliază pe gusturile voastre (încă găsiți bilete early bird cu 39 lei pentru tot evenimentul). 

Și pentru că vă promiteam o SURPRIZĂ la începutul articolului, a venit și vremea să o prezint. Alături de cei de la Craft Art TM pun la bataie o invitație pentru o cititoare (sau un cititor) valabilă pentru întregul festival. Și, pentru că berea și distracția sunt mai faine în grup, ea este valabilă pentru încă 2 prietene (sau prieteni) să ne bucurăm împreună că #seîntâmplăcevaînTm. 

Înscrierile se fac pe facebook, urmărind cerințele din acest post
Succes și abia aștept să ne vedem la festival!


No comments:

Post a Comment