Green People - Masca de fața vita min - review*

Bună fetelor! 

A venit timpul să vă povestesc despre masca de față pe care am folosit-o în ultima vreme. Este vorba de un produs natural, care mie mie mi-a prins chiar bine. Am evitat să folosesc această mască o perioadă tocmai pentru că mai aveam destul in tubul Avene de care v-am povestit aici și vroiam să o termin pe aceea înainte (dat fiind și faptul că urma să expire curând). 


Produsul de la Green People este descris ca fiind atât o cremă de noapte, cât și o mască de față în același timp. Eu am folosit-o mai degrabă ca mască, fiind un pic cam prea emolientă pe post de cremă în perioada aceasta. 
Vine într-un tub cu pompiță (felicitări pentru ambalaj, îmi place mult) de 50 de ml, dar este extreeeeeeem de spornică. Spre deosebire de cealalta mască de față de care vă povesteam mai sus, această nu trebuie aplicată într-o cantitate generoasă care să fie absorbită. O cantitate puțin mai mare decât cea folosită în mod normal pentru crema hidratantă de față este îndeajuns. 

Promite să hidrateze pielea și să reducă ridurile, să dea luminozitate tenului și să îl hrănească. Este plină de vitamine și minerale (de unde și numele) și conține și antioxidanți. 

Părerea mea? După utilizare trebuie să recunosc că mi-am simțit tenul mai hidratat și mai moale, și chiar un pic mai luminos. Am încercat-o prima dată la finalul unei zile foarte obositoare, și parcă pielea mea nu mai avea tenta aceea gri, de oboseală și poluare. 
Legat de reducerea ridurilor nu pot spune că am văzut vreo îmbunătățire (bine, pentru asta este oricum nevoie de o utilizare mai îndelungată) și nici nu cred că mă voi putea pronunța, având în vedere că folosesc oricum alte produse cu acest scop. 


Textura este una densă, nu tocmai ușoară, dar deloc uleioasă. Se întinde fără probleme pe ten, dar nu este absorbită în totalitate după 15-20 de minute, ci mai degrabă se usucă ușor la suprafață. Nu este textura ideală pentru mine, dar având în vedere beneficiile, sunt cât se poate de sipusă să trec peste acest aspect. 

Ingredientele sunt în proporție de 92.3% naturale - sursa aici - și nu conține parfum sau alcool. Vrobind de parfum, miroase un pic straniu, dar nu neplăcut. Pur și simplu îni este greu să găsesc cuvintele potrivite. E undeva între plante și chimie. 

Oricum, vă las aici și lista de pe ambalaj :)


Această cremă o găsiți pe site-ul celor de la Rangali la prețul de 75 de lei. Poate părea un pic mult, dar să știți că produsul pare să țină destul de mult timp, deci dacă vi se potrivește cred că e o investiție ok.

Voi preferați să folosiți asemenea măști de față din comerț, sau să vi le preparați singure acasă?

Vă pup!


*produsul a fost primit de la Rangali, iar părerea este (ca de obicei) foarte personală și sinceră, descriind experiența mea cu acest produs. 
Share:

Post a Comment

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes