Sunday, March 19, 2017

Life lately - martie

Nu am mai facut de mult un articol de tip life lately - motiv pentru care s-au adunat o mulțime de topicuri despre care ar trebui să vă povestesc. Ei bine, vom începe încetișor, iar dacă mă lungesc prea mult, voi împărți articolul în 2 - dintre care unul de tip haul. 

O să încep prin a vă povesti că în unul dintre weekend-urile din februarie am fugit într-un scurt weekend trip până la Belgrad. Locuind în Timișoara, îmi este la îndemână să plec în mini vacanțe în Serbia, Ungaria sau Austria - așa că am zis.. de ce nu?


Belgrad-ul este un oraș foarte fain, diferit de marile capitale Europene - dar cu oameni foarte primitori, dornici să îți povestească despre cultura lor (am avut un ghid mi-nu-nat) și cu o mulțime de locuri faine. În poza de mai sus sunt la cetate, un loc ce trebuie neapărat văzut dacă ajungeți în capitala Serbiei.
Am mers acolo cu mașina, am stat într-un apartament închiriat prin AirBnB, iar prețurile au fost mai mult decât decente (mai mici decât în România aș spune eu). Mâncarea a fost și ea delicioasă - așa că am plecat de acolo cu o idee clară în minte: mă întorc la vară.


O altă activitate care nu are mare legătură cu sfera de beauty, dar pe care eu o fac cu mare drag, e să merg la cinema. 
Nu știu dacă ați citit deja, dar la CinemaCity ruleaza momentan filmul Frumoasa și Bestia. Eu îl așteptam de multe luni, de când am văzut primul trailer - tocmai pentru că are o poveste pe care au văzut-o și revăzut-o cu drag în varianta animată când eram mai mică. 

Am mers și de data aceasta în sala IMAX - locul meu preferat din tot CinemaCity-ul - și timp de 2 ore și 9 minute nu mi-am dezlipit ochii de ecran. Mi-a plăcut foarte mult și mă gândesc să îl mai revăd la un moment dat. 
Am văzut și Wolverine (dacă vă tentează, momentan ruleaza doar seara în sala IMAX) care m-a lăsat cuo senzație foarte stranie - un pic tristă, dar nu pot nega faptul că a fost un film fain - care închide o eră de X Man. 


Pe partea de beauty - probabil ași văzut că v-am povestit câte ceva despre produsele Bioderma din gama Atoderm care au ajuns la mine în urmă cu ceva vreme. Încă le folosesc cu drag - și care par să fie cât de poate de spornice

Tot din categoria produselor cosmetice - a ajuns la mine și crema de față cu acid hialuronic de la derma E - care a intrat în teste imediat. Urmează cât de curând și un review, dar până atunci vă pot spune că mi se pare foarte faină, în ciuda ambalajului de tip borcănel care în general nu mă atrage. Cantitatea generoasă (57 g) m-a convins să o aplic constant și pe gât și decolteu - aspect de care pielea mea pare să se bucure. 


Dacă mă urmăriți și pe facebook, probabil ași văzut deja că B.U. a lansat o nouă aromă de parfum - Absolute Me, iar odată cu ea, a apărut și o campanie pentru noi fetele - cu o provocare la care vă invit să vă înscrieți pe site-ul AbsoluteMeStories


Vine cu povești despre feminitatea absolută, despre fetele B.U. unice și speciale. Eu urmează să mă încriu pe site, dar nu înainte de a mirosi parfumul, care promite să aibă ca note de bază caramel și mosc (iar eu nu pot rezista la asta). Dacă sunteți curioase, anunțați-mă în comentarii și voi scrie și aici pe blog continuarea. O altă prezență nouă, dar constantă în viața mea au devenit cutiuțele lunare de la LookFantastic. Primesc în fiecare lună, prin curier, câte o cutie cu 6 produse - deseori de la branduri ce fie nu există în Romania, fie sunt greu de găsit. Prețul este foarte mic comparat cu valoarea produselor din cutie (costa 13 lire, iar valoarea lor este de peste 50 de lire) iar restul detaliilor de comandă nu pun nicio dificultate. 

Dacă vreți mai multe detalii, am povestit mai pe larg despre comenzile LookFantastic la finalul aticolului despre cutia de februarie

Și pentru că m-am întins un pic, nu vă voi arata acum ultimele cumpărături, dar voi reveni, cum spuneam la început cu un articol de tip haul. Mă gândeam să înclud în el, pe lângă cosmetice, și cărți sau haine recent cumpărate. Ce părere aveți?


1 comment:

  1. Singurul regret ca locuiesc in B e din cauza distantei fata de "civilizatie" :)) cred ca am merge lunar in Budapesta, Viena etc.
    Asta e :)
    Hugs!

    ReplyDelete