Wednesday, May 10, 2017

Gel Eyeliner Cupio - Review

Drumul spre a găsi cel mai bun eyeliner nu este deloc ușor, iar dacă sunteți ca mine - adică puneți mai mare preț pe codițele fistichii de la ochi decat pe pleoape colorate cu blendingul făcut perfect, probabil că ați trăit deja toate sentimentele posibile, cu fiecare produs nou încercat. 


De-a lungul timpului am trecut prin diverse experimente: tușuri cremă, lichide, pudră, gel - cu consistențe sau aplicatoare mai mult sau mai puțiun obișnuite - încercând să-l găsesc pe cel care îmi este cel mai potrivit. 

Cerințele mele cred că se regăsesc pe lista multura dintre voi - și deși nu le consider exagerate, foarte greu găsesc un produs care să le bifeze pe toate. Până acum tronul era ocupat de Maybelline Eyeliner Lasting Drama Gel - dar care, deși mi-a plăcut enorm, m-a dezumflat un pic în momentul în care m-am trezit că s-a cam întărit înainte de vreme. 


Ei bine, între timp au ajuns la mine câteva produse Cupio - printre care și un tuș care a ajuns pe pleoapele mele din prima seară. Deși m-am speriat un pic în momentul în care l-am desfăcut - crăpătura din el dându-i impresia de produs uscat - am rămas plăcut surprinsă când am văzut cât de cremos este și cât de ușor se poate lucra cu el. 

La aproape o lună de la desfacere este la fel de plăcut de folosit, nu și-a schimbat deloc consistența, hidratarea (deși a cam fost expus la aer, mai ales când a stat la pozat) sau modul în care se așază pe piele. Eu am nuanța Black - care, după cum vedeți în swatch-ul de mai sus este un negru mat, opac, extrem de pigmentat. Nu am simțit niciodată nevoia să revin cu pensula pentru a ajunge la rezultatul dorit - lucru care nu poate decât să mă bucure, mai ales că nu prea reușesc să merg de 2 ori pe aceeași linie. 

Borcănelul de sticlă (tare drăguț, de altfel) vine cu 2.8 grame de produs care presimt că îmi vor ajunge o vreme lungă (eu nefolosind make-up în fiecare zi). Capacul este simplu, de plastic negru, având numele brandului Cupio imprimat și este îndeajuns de tare încât să nu se rupă/spargă atunci când îl strâng. 

Și pentru că tot apar 2 produse în swatch-ul de mai sus, vă spun că lângă tuș se află un fard cremă - tot de la Cupio - pe care îl folosesc de obicei împreună cu acest tuș. Voi încerca să-mi aduc un pic de curaj și să pregătesc un articol în care să vă prezint exact cum arată "go to make-up"-ul meu atunci când nu mă opresc opresc după crema cu SPF. 


Și pentru că îl tot lăudam că se aplică ușor și frumos - trebuie să vă arăt și tool-urile pe care eu le folosesc de obicei. Merg fie pe o pensulă în unghi (317 wing liner de la Zoeva este de departe preferata mea la categoria asta) șie pe o pensulă foarte subțire care îmi permite un control complet asupra celor mai fine linii. 
Pentru asta folosesc o pensulă tot de la Cupio - nr 28 - care pe lângă faptul că mi se pare extrem de bună, are și un preț foarte ok: 28 lei. Dacă vă tentează și nu aveți reprezentanță Cupio în oraș, o găsiți și online


Din punct de vedere al rezistenței nu am ce să-i reproșez. A stat intact pe pleoapele mele (și mai ales în colțul extern al ochiului) o zi întreagă. A rezistat și la un pic de frecat (până să-mi dau eu seama că n-ar trebui să pun mâna la ochi) iar partea bună e că nu am fost nevoită să recurg la gesturi agresive cu pielea pentru a scăpa de el la demachiere. 

Într-adevăr, eu folosesc balsamuri demachiante - care sunt mult mai blânde și mai eficiente, dar faptul că parcă se topește în câteva secunde de masat este un mare plus. Prețul este moderat - undeva la 62 de lei - dar având în vedere calitatea, cred că merită investit. 

Pe voi ce tușuri v-au convins atât de mult încât să le recomandați mai departe?


No comments:

Post a Comment