Saturday, May 6, 2017

Life lately - aprilie 2017

Am revenit pe blog - după o mică pauză dată și de retragerea din activitate a bătrânului meu aparat foto care și-a găsit de curând un înlocuitor. Dar până să vă arăt ce achiziții noi am făcut în ultima perioadă, trebuie să vă povestesc despre un film mișto.


Am fost miercuri la Cinema City - IMAX să văd Gardians of the Galaxy - și mi-a plăcut enorm. Este un film Marvel, iar daca vă plac benzile desenate cu super eroi, probabil că știți și despre ce vorbesc. Al 2-lea din serie (se zvonește că vor fi 4), mi se pare mult mai bun decât primul, iar Baby Groot - care își face apariția (și pe care îl vedeți în poza de mai sus) este un adevărat deliciu. 

Mie mi-a placut atââât de mult - încât chiar mi-am făcut o pre-comandă pentru o figurină cu personajul (în dimensiuni reale) de aici. Iar până anul viitor, când va fi livrată, am pus ochii pe cea de mai jos - pe care sper să o iau curând și să troneze pe biroul de la lucru. 

Oricum, nu mă mai lungesc mult: Dacă vă place câtuși de puțin SF-ul, fanatsy-ul sau simțiti nevoia unui film plăcut, potrivit și copiilor, dar și adulților ce se simt încă niște copii, dați o fugă la cinema, pentru că merită din plin. Ca să nu mai spun că îl puteți vedea atât la IMAX 3D, cât și la 4DX (asta pe lâgă 3D-ul normal). Iar dacă l-ați văzut deja, vă invit să povestim în comment-uri, pentru că nu vreau să pun spoilere aici.  Aaaa.. si sa nu uit de trailer.. Il puteti vedea pe youtube.

Și un fel de PS: stați în sală până la sfârșit, pentru că sunt 5 scene extra la final. 


Și acum că v-am bătut la cap cu filmul, o să mă întorc și la aparatul foto despre care vă povesteam. Bătrânul meu Nikon D40 și-a cam ieșit din funcție (cel puțin până îl duc la o revizie și vad dacă mai poate fi salvat) - motiv pentru care m-am gândit că ar fi oricum momentul să investesc într-o cameră foto nouă, ceva mai portabilă. 

Motiv pentru care a venit momentul să intre în scenă un Sony A6000 - un mirrorless micuț, dar foarte lăudat. Îi lipsește momentan un obiectiv fix, dar voi rezolva și acest aspect imediat ce îl voi găsi pe stoc la F64. 


Fiind ziua mea la mijloc de lună, am fost și la Sephora să ridic cadoul aniversar - care de această dată a fost compus din 2 măști: una pentru față, iar alta pentru ochi. Cu aceeași ocazie am primit cadou de la o bună prietenă (merci Lucia!) alte câteva măști coreene, pe care abia aștept să le supun la teste și alte câteva surprize care vor apărea într-un articol viitor.


Cu aceeași ocazie a ajuns la mine și un parfum pe care mi-l doream de mult - și anume Orchid Soleil de la Tom Ford. Este prezentat ca un parfum de vară, dar mie mi se pare mult mai potrivit perioadei de acum, un pic mai rece, mai ploioasă. 
Și poate pentru că suntem totuși în apropierea sezonului cald - am simțit nevoia să îmi schimb încet și gama coloristică pe care o port - fie vorba de make-up, haine sau unghii. 

Asta m-a făcut să mă opresc (chiar ieri) într-un magazin Yves Rocher de unde am achiziționat o ojă galbenă - absolut superbă. 


Mă opresc cu articolul aici, pentru că trebuie să mă întorc la lucruri de școală și de organizare - nu de alta, dar spre finalul lunii va avea loc și un eveniment fain în Timișoara - o întâlnire a bloggerițelor de beauty din zonă - unde vom pune țara la cale și vom pregăti surprize pentru voi. 

Așa că până data următoare ne citim în comentarii și pe facebook. Deeeci, dacă ați văzut Gardians of the Galaxy, dați-mi de știre, iar dacă aveți orice altceva de spus - idei, cerințe și nu numai, le aștept cu mare drag.


No comments:

Post a Comment