Beauty Bloggers Meeting Timisoara III

Vă povesteam pe facebook în urmă cu aproape o săptămână că lucrez de zor împreună cu Lucia pentru cea de-a III-a ediție Beauty Bloggers Meeting Timișoara. Ei bine, iată că acum e gata și eu stau pe blog, povestindu-vă despre ce a fost acolo. Și vă las și câteva fotografii dacă sunteți curioși. 


Spre deosebire de edițiile anterioare, în acest an am vrut să ducem evenimentul mai departe - să îi dăm un caracter educativ care să ajute fiecare dintre participante să scrie, fotografieze și în general să prezinte mai bine și mai corect informațiile în online - toate astea pornind bineînțeles de la premisa că fiecare dintre voi, cei care ne citiți ar trebui să aveți la dispoziție informații corecte și de calitate, care să vă ajute în viitor pe partea asta de beauty.

Din acest motiv am avut alături de noi atât reprezentanți ai unor companii de beauty și skincare, cat și bloggeri faini, care să ne povestească din experiențele și sfaturile lor. 
La ora 11 eram deja în ceainăria Cărturești, un loc foarte fain și intim, care ne-a permis să ne desfășurăm în voie. 

Monica, de la Secom a dat stratul discuției, povestindu-ne mai multe despre o gamă pe care ați mai văzut-o la mine pe blog. Vorbesc aici despre produsele Andalou, care au ajuns de curând și în România - numai bine aș zice eu, mai ales că nu mă dau în vânt după noile modalități de transport iHerb. 

Am avut la îndemână și produsele din gamă, pentru a ne juca un pic cu ele și a înțelege despre ce e vorba. Dacă nu le-ați încercat încă, vă spun ca e vorba de o selecție de produse cu ingrediente naturale, fără parfum sau alcool și pe care le puteți cumpăra din magazinele fizice sau online Secom. 
Și pentru că tot v-am povestit de ele, stați pe aproape pentru că urmează și un mic concurs. 


Următoarea prezentare a fost a Corinei Allan - probabil o știți deja de pe pasagera.ro - care ne-a povestit atât despre ce presupune să ai un blog de calitate, cât și despre ce înseamnă să scrii despre skincare. A punctat foarte bine diferența dintre a scrie review de produs și a educa prin intermediul unor principii sănătoase, iar eu nu pot decât să-i dau dreptate. Și să nu uitați de SPF, daaaa?

Teo - fondator Blogging Tm 2.1 (o găsiți pe mateoc.ro) ne-a spus și ea câteva secrete despre blogging, iar discuția a ajuns rapid și într-o parte mai tehnică, cu discuții despre SEO, anlytics și altele de gen. 


Anda, de la Cupio ne-a povestit un pic despre brand (voi știați că este brand Timișorean?) și ne-a adus o cutie plină cu peste 40 de pigmenți să ne jucăm cu ei. Eu am pus bineînțeles ochii pe nuanțe nebune de roșu, galben și verde crud pe care nu știu unde le-aș purta, dar care arată extrem de mișto. Am primit unul chiar într-un goodie bag Cupio, și intenționez să-mi iau inima în dinți și să îl încerc curând, pentru că nuanța e tare faină. 

După toate aceste prezentări, am rămas un pic să povestim între noi - despre blog, despre fotografii, produse și o mulțime de alte lucruri. Ne-am jucat și cu aparatele foto (eu fără prea mult succes cu noua achiziție, dar m-a salvat dslr-ul), ne-am băgat nasul în goodie bag-urile primite și am pus țara la cale. 


Pentru mine a fost un eveniment fain, din care am învățat multe lucruri. Atât pe parte organizatorică cât și din punct de vedere al interacțiunii pe care o am cu voi, cu alți omuleți din domeniu sau cu oricine cu care vin în contact. 
Cât am fost cu impresiile calde chiar mi-am notat aspecte de care să țin cont la edițiile următoare - pentru a face lucrurile și mai faine pentru toți cei ce vor fi prezenți, precum și pentru cei ce ne citesc din spatele monitoarelor.

Șiii.. cum știu că mai toată lumea este interesată de un haul - mai exact să vă prezint produsele din press kit-urile trimise de sponsori, vă voi lăsa aici un mic preview, și aștept să îmi spuneți despre care vreți să vă povestesc prima dată. 
Vă las mai jos și link-urile sponsorilor - pentru că unele produse sunt nou-nouțe pe piață (sau de curând relansate) - altele sunt produse statement - și merită aruncat un ochi. 
Și cum am ajuns și la final de articol, voi mulțumi aici tuturor participanților, speakerilor și sponsorilor care ne-au ajutat să transformăm totul dintr-o simplă întâlnire într-un event fain, educativ și motivant. Ma bucur enorm că ați fost alături de noi!
Iar pe voi, dragi cititori, vă invit să rămâneți pe aproape - pentru că nu v-am uitat!

7th Heaven B.U. Bottega Verde Catrice Charme Complex Apicol Veceslav Harnaj Cosmetic Plant C-THRU Cupio Dove Elmiplant Essence Estee Lauder Farmec Flormar Green Sugar Magnifique Skin Marionnaud Melkior NYX Paula's Choice Phyto Revlon Secom STR8 Triodeluxe Cosmetics Wash&Go 


Share:

1 comment :

  1. Wow what a great blog, i really enjoyed reading this, good luck in your work. Feon sau foehn

    ReplyDelete

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes