Beauty Bloggers Meeting Timisoara III

Vă povesteam pe facebook în urmă cu aproape o săptămână că lucrez de zor împreună cu Lucia pentru cea de-a III-a ediÈ›ie Beauty Bloggers Meeting TimiÈ™oara. Ei bine, iată că acum e gata È™i eu stau pe blog, povestindu-vă despre ce a fost acolo. Și vă las È™i câteva fotografii dacă sunteÈ›i curioÈ™i. 


Spre deosebire de edițiile anterioare, în acest an am vrut să ducem evenimentul mai departe - să îi dăm un caracter educativ care să ajute fiecare dintre participante să scrie, fotografieze și în general să prezinte mai bine și mai corect informațiile în online - toate astea pornind bineînțeles de la premisa că fiecare dintre voi, cei care ne citiți ar trebui să aveți la dispoziție informații corecte și de calitate, care să vă ajute în viitor pe partea asta de beauty.

Din acest motiv am avut alături de noi atât reprezentanÈ›i ai unor companii de beauty È™i skincare, cat È™i bloggeri faini, care să ne povestească din experienÈ›ele È™i sfaturile lor. 
La ora 11 eram deja în ceainăria CărtureÈ™ti, un loc foarte fain È™i intim, care ne-a permis să ne desfășurăm în voie. 

Monica, de la Secom a dat stratul discuÈ›iei, povestindu-ne mai multe despre o gamă pe care aÈ›i mai văzut-o la mine pe blog. Vorbesc aici despre produsele Andalou, care au ajuns de curând È™i în România - numai bine aÈ™ zice eu, mai ales că nu mă dau în vânt după noile modalități de transport iHerb. 

Am avut la îndemână È™i produsele din gamă, pentru a ne juca un pic cu ele È™i a înÈ›elege despre ce e vorba. Dacă nu le-aÈ›i încercat încă, vă spun ca e vorba de o selecÈ›ie de produse cu ingrediente naturale, fără parfum sau alcool È™i pe care le puteÈ›i cumpăra din magazinele fizice sau online Secom. 
Și pentru că tot v-am povestit de ele, staÈ›i pe aproape pentru că urmează È™i un mic concurs. 


Următoarea prezentare a fost a Corinei Allan - probabil o știți deja de pe pasagera.ro - care ne-a povestit atât despre ce presupune să ai un blog de calitate, cât și despre ce înseamnă să scrii despre skincare. A punctat foarte bine diferența dintre a scrie review de produs și a educa prin intermediul unor principii sănătoase, iar eu nu pot decât să-i dau dreptate. Și să nu uitați de SPF, daaaa?

Teo - fondator Blogging Tm 2.1 (o găsiÈ›i pe mateoc.ro) ne-a spus È™i ea câteva secrete despre blogging, iar discuÈ›ia a ajuns rapid È™i într-o parte mai tehnică, cu discuÈ›ii despre SEO, anlytics È™i altele de gen. 


Anda, de la Cupio ne-a povestit un pic despre brand (voi È™tiaÈ›i că este brand TimiÈ™orean?) È™i ne-a adus o cutie plină cu peste 40 de pigmenÈ›i să ne jucăm cu ei. Eu am pus bineînÈ›eles ochii pe nuanÈ›e nebune de roÈ™u, galben È™i verde crud pe care nu È™tiu unde le-aÈ™ purta, dar care arată extrem de miÈ™to. Am primit unul chiar într-un goodie bag Cupio, È™i intenÈ›ionez să-mi iau inima în dinÈ›i È™i să îl încerc curând, pentru că nuanÈ›a e tare faină. 

După toate aceste prezentări, am rămas un pic să povestim între noi - despre blog, despre fotografii, produse È™i o mulÈ›ime de alte lucruri. Ne-am jucat È™i cu aparatele foto (eu fără prea mult succes cu noua achiziÈ›ie, dar m-a salvat dslr-ul), ne-am băgat nasul în goodie bag-urile primite È™i am pus È›ara la cale. 


Pentru mine a fost un eveniment fain, din care am învățat multe lucruri. Atât pe parte organizatorică cât È™i din punct de vedere al interacÈ›iunii pe care o am cu voi, cu alÈ›i omuleÈ›i din domeniu sau cu oricine cu care vin în contact. 
Cât am fost cu impresiile calde chiar mi-am notat aspecte de care să țin cont la edițiile următoare - pentru a face lucrurile și mai faine pentru toți cei ce vor fi prezenți, precum și pentru cei ce ne citesc din spatele monitoarelor.

Șiii.. cum È™tiu că mai toată lumea este interesată de un haul - mai exact să vă prezint produsele din press kit-urile trimise de sponsori, vă voi lăsa aici un mic preview, È™i aÈ™tept să îmi spuneÈ›i despre care vreÈ›i să vă povestesc prima dată. 
Vă las mai jos È™i link-urile sponsorilor - pentru că unele produse sunt nou-nouÈ›e pe piață (sau de curând relansate) - altele sunt produse statement - È™i merită aruncat un ochi. 




Și cum am ajuns și la final de articol, voi mulțumi aici tuturor participanților, speakerilor și sponsorilor care ne-au ajutat să transformăm totul dintr-o simplă întâlnire într-un event fain, educativ și motivant. Ma bucur enorm că ați fost alături de noi!
Iar pe voi, dragi cititori, vă invit să rămâneți pe aproape - pentru că nu v-am uitat!

7th Heaven B.U. Bottega Verde Catrice Charme Complex Apicol Veceslav Harnaj Cosmetic Plant C-THRU Cupio Dove Elmiplant Essence Estee Lauder Farmec Flormar Green Sugar Magnifique Skin Marionnaud Melkior NYX Paula's Choice Phyto Revlon Secom STR8 Triodeluxe Cosmetics Wash&Go 


Share:

1 comment :

  1. Wow what a great blog, i really enjoyed reading this, good luck in your work. Feon sau foehn

    ReplyDelete

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes