Cine este Rangali? Spoiler alert: organic..

Dacă nu ați fost foarte atente în ultima perioadă, s-ar putea ca numele să nu vă spună mare lucru (încă), dar la o privire mai atentă sunt convinsă că vă veți da seama. 
Îi știm de șase ani, le cumpărăm produsele de fiecare dată când vrem să ne axăm pe branduri cu produse organice care nu sunt chiar ușor de găsit în alte părți. 

Vorbesc aici de cei de la Organic Baby care, la aniversarea de 6 ani (La Mulți Ani!) și-au făcut cadou un nume nou: Rangali
Ca să înțelegeți de ce mie mi se pare o idee tare bună: Am ajuns pe site-ul lor întâmplător, căutând o pasta de dinți. Fiind o duduie de 26 de ani, fără copil, probabil că dacă aș fi vazut doar numele pe undeva, nu m-aș fi gândit să stau să caut prea mult, și aș fi ignorat firma. 
Și asta ar fi fost o greșală mare, pentru că pe rafturile lor putem găsi și produse de îngrijire sau cosmetice. (Mie mi-au făcut cu ochiul câteva și abia aștept să văd ce e cu ele)

Așa, revenind la aspecte mai puțin personale.. Gasiți la ei game foarte diverse, de la produse pentru copii, la cele pentru adulți (femei sau bărbați), pentru casă etc. Pentru cele interesate de partea eco/organică vă pot spune că ingredientele sunt în cea mai mare parte naturale. 

Oamenii din spatele brandului sunt aceiași, iar calitatea servicilor rămâne neschimbată. Eu zic că se merită să aruncați un ochi la ei pe site: www.rangali.ro

Ați mai comandat de la ei? ce produse v-au plăcut?



Share:

Post a Comment

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes