Mini survival kit de vacanță

Cum mâine pe la ora asta voi fi deja în Milano, vă puteți închipui ce haos trăiesc acum cu pregătirea (pentru că da, mereu le las pe ultima zi). Am decis să plec cu avionul și să nu car mai mult decât un bagaj mic de mână, deci trebuie să înghesui haine pentru 6 zile, cosmetice, acte, aparat foto și ceva dulciuri într-un rucsacel. Challenge Accepted! 
  
De obicei călătoresc destul de light și nu iau după mine haine elegante, extra perechi de pantofi sau altele de gen. Mai ales atunci când știu că cea mai mare parte a timpului voi merge. Având experiența de anul trecut de la Bienala de Arhitectură de la Veneția, mă aștept ca și anul acesta, la  EXPO să mă plimb toată ziua.. și jumătate de noapte (au deschis până la ora 12 noaptea, iar locul pare să arate absolut minunat odată cu lăsarea serii). 
  
 Scuzați fotografia, am doar telefonul la îndemână
Revenind la bagajele noastre.. Vroiam să vă arăt ce fel de cosmetice am hotărât să înghesui în rucsac astfel încât să nu am probleme toată săptămâna.  
În cele 2 sticlute de la Sephora am pus șamponul pentru volum de la Yves Rocher și gelul de curățat Biodermă Sensibio pe care îl folosesc pentru față.  
  
Voi avea grijă de ten cu serumul Resist de la Paula's Choice despre care v-am vorbit deja aici.  Fiind foarte hidratant îmi taie de pe lista crema de ochi. Aș fi renunțat și la crema de față, dar m-am gândit că nu se știe niciodată, așa că am aruncat în bagaj și un flacon de Avene Hydrance Lejere. Nu voi renunța sub nicio formă la protecția solară (se mai și anunță vreo 35 de grade), așa că iau cu mine Reflexe Solaire tot de la Avene.

Pentru buze am luat un balsam de la Nivea - mai exact untul cu zmeură de care m-am îndrăgostit, iar pentru mâini am cumpărat chiar ieri 2 miniaturi de la L'Occitane. Parfum? Cel mai mic pe care îl am - o mostră So elixir Purple care îmi place enorm. 
Deodorantul este cel mai.. masiv, dar asta pentru că acesta de la Nivea este cel mai bun încercat până în acest moment și nu aș renunța la el pentru altul mai mic.  
  
După cum vedeți, am renunțat la produsele de machiaj tot în ideea că nu s-ar simți genial pe ten timp de minim 14 ore, purtate prin soare, prin căldură, și eventual făcând și ceva efort fizic.  

Nu am pus în bagaj o cremă de protecție solară pentru corp, dar este primul lucru pe lista de cumpărături când ajung. 
Voi la ce nu renunțați când vă pregătiți bagajul de vacanță? 
Share:

2 comments :

  1. Si mie imi plac deodorantele Nivea. :)

    ReplyDelete
  2. Pentru mine au fost cele mai bune incercate pana acum. Si am luat Dove, Garnier, Rexona etc.. Cei de la Rexona chiar aveau si niste variante foarte micute, perfecte pentru calatorii.. pacat ca nu ne-am inteles la fel de bine

    ReplyDelete

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes