Gel de curățare Bioderma Sensibio DS - Review

Am tot amânat review-ul la acest produs până nu s-a mai putut. Mai exact, până a ajuns la coșul de gunoi. Am început să folosesc produsul prin martie, când încercam să scap de haosul care îmi apăruse pe ten. După cum vedeți este foarte spornic, tubul de 200 de ml ajungându-mi până în august (folosit aproape numai pe față). 
Defapt motivul pentru care am renunțat la el este nu că s-ar fi terminat (cred că mai ajungea vreo 2 săptămâni), ci pentru că mi s-a părut că și-a schimbat mirosul. Ce-i drept, scrie pe el că e valabil 6 luni. Poate atmosfera din baia mea nu i-a fost tocmai prielnică, așa că și-a luat la revedere cu o luna mai devreme. 


Așaaaaa.. Are consistență gel, nu extrem de apoasă (cel puțin nu cât este încă folosibil) și este transparent. Face destul de multă spumă (poate chiar un pic prea multa pentru gustul meu), dar este foarte fin. 

Mie mi-a curățat bine pielea, dar mi-a și uscat-o puțin, mai ales în perioada în care l-am folosit de 2 ori pe zi. Așa că am ales, într-un final, să mă spăl cu el doar seara, iar dimineața să folosesc ceva și mai blând. În perioada caldă tenul meu devine mixt de cele mai multe ori, deci nu l-aș recomanda cuiva cu pielea foarte uscată. Este în schimb mult mai ok decât alte cleansere pe care le puteți găsi prin magazine. Mi s-a parut la fel de puțin agresiv (sau poate chiar un pic mai puțin) decât spuma de curățare Nivea, pentru piele sensibilă. 


Nu curăță extrem de bine make-up-ul, așa nu îl puteți folosi exclusiv pentru curățarea feței, în cazul în care ați purtat fond de ten, mascara sau alt tip de machiaj. 
Nu conține parfum printre ingrediente, dar miroase oarecum chimic, fără a fi însă îndeajuns de puternic pentru a fi deranjant.  Mie nu mi-a produs nicio iritație - iar asta e mare lucru în perioada caldă. 

Costa între 30 și 47 de lei (în funcție de locul de unde îl procurați, dar, ca de obicei, eu recomand Farmacia Tei) și aduce 200 de ml de produs. Tubul este dest de obișnuit, dar nu am avut probleme cu dozajul. În schimb, mi-a venit să îl arunc pe geam de câteva ori din cauza capacului care se deschidea foarte greu, și care este destul de.. problematic pentru cineva care are unghiile mai lungi. 

L-aș mai cumpăra? Hmm... nu în perioada următoare, pentru că aș vrea să caut variante și mai potrivite pentru mine, dar rămâne pe lista de back-up. 

Voi ce experiențe ați avut cu gelurile de curățare de la Bioderma? Și ce alte produse mai blânde cunoașteți?
Share:

Post a Comment

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes