Monday, May 30, 2016

Haul de final de mai

Apar posturile cu consumatele lunii mai, dar eu, ca de obicei, nu am salvat niciun recipient nici de data asta.. Am câteva ambalaje păstrate pentru fotografii, dar intră mai degrabă la review-uri de produse. Daaaar, revin în schimb cu ultimele cumpărături.. defapt, parte din ele, cele pe care chiar mi le doream mult și care într-un final au ajuns și la mine. 

Produsele din haul-ul acesta sunt luate de pe StrawberryNet, din Douglas și din Sephora și o parte din ele chiar mi-au pus la încercare răbdarea. 
Pe StrawberryNet am pus ochii pe 2 seturi de miniaturi, unul de la Estee Lauder și unul de la Decleor care erau la prețuri foarte bune. Cred ca reducerile erau undeva la 70-80% pentru fiecare dintre seturi, așa că în final am plătit doar 154 lei pe toată comanda. 

Partea proastă a fost că reducerile erau în perioada Paștelui - poate nu tocmai cel mai bun moment pentru o comandă. Fiind vacanță/concediu coletul a avut de stat prin alte țări și a ajuns la mine cu o întârziere de aproape o lună. 

L-a ridicat prietenul meu de la poșta vamală (după o așteptare de o oră și jumătate - și uite de-asta nu-mi place să comand din afara Europei) și într-un final produsele au ajuns la mine, intacte. 
Am plătit taxa vamală - 30 de lei - dar mi-au fost returnați în cont de cei de la StrawberryNet în câteva zile. 

Ce să mai zic? Îmi place de ei, au partea de customer care foarte faină, prețuri bune și se țin de promisiunile făcute. Dacă nu ar ajunge coletul la vamală, cred că aș comanda constant de la ei. 


Să trecem și la produse.. Primul set este de la Decleor - firmă de la care nu am mai încercat alte produse până acum, dar care m-a atras după ce am citit review-urile de pe site. Am luat un set cu cleanser, loțiune tonică, creme de față și ulei tratament. 

Au venit cu un ambalaj de prezentare foarte fain și cu o broșură în care găsesc informații despre întreaga gamă. Pe cutie sunt scrise și ingredientele fiecărui produs, deci știu la ce să mă aștept. Sunt muuult mai parfumate decât orice produs de skincare pe care îl folosesc eu în mod normal, dar alte ingrediente stranii nu am văzut. Ce-i drept, era de așteptat știind că au foarte multe produse cu accente de aroma therapy. 
I'll give it a go în curând și revin cu impresii. 


Setul de la Estee Lauder este defapt cel pentru care am vrut să depun comanda. Am mai avut serumul Advanced Night Repair și mi-a plăcut enorm, motiv pentru care ideea de a avea o miniatură de luat în vacanță mi-a surâs. M-am înțeles și cu crema lor de ochi din aceeași gamă - v-am povestit aici de ea - așa că am zis că trebuie să încerc și alte produse. 

Selecția mi se pare faină: o loțiune tonică, un demachiant, serumul Night Repair, o cremă de ochi - toate în variantă mini + un balsam de buze și o mască de ochi. 


Rămân la Estee Lauder, dar trec la capitolul parfumuri. Modern Muse - Le Rouge a devenit preferatul meu după ce anul trecut am primit de la Sephora un mail care îmi spunea să-mi ridic setul de mini produse Estee Lauder din magazin. Era acolo o mostră care m-a cucerit.. și iată că acum am hotărât că este momentul să îl și achiziționez (și uite de-astea mostrele sunt extreeem de importante). 

Așteptam de ceva vreme vânzările private de la Sephora - și poate le-aș fi ratat dacă nu aș fi văzut pe un alt blog că cineva deja profitase de ele. Mail-ul/SMS-ul care le anunța nu a ajuns niciodată la mine și chiar mă întrebam cât trebuie să mai aștept până pun mâna pe parfum. 

În final, după o discuție cu customer care-ul lor s-a rezolvat și eu am luat varianta de 100 de ml, pentru că știam că e genul de parfum pe care îl voi folosi indiferent de anotimp. Este dulceag, dar nu atât încât să te ia cu dureri de cap când e prea cald. E un fel de perfect match pentru mine. 

Tot din Sephora am luat și burețelul konjac pentru ten sensibil. Își face treaba bine, îmi place. Dacă vreți să vă povestesc mai multe despre el, let me know. 


De ceva vreme îmi tot fac cu ochiul măștile koreene. Ei bine, Andreea mi-a adus într-o zi una (pe cea de la Vanedo din stânga), iar pe celelalte 2 le-am găsit în Douglas, la standul de lângă casă. Am profitat de oferta pe care o aveau atunci și am pus mâna pe 2. Pe cea din mijloc am folosit-o deja și chiar mi-a placut mult. 

Și mai ales, mi-a placut faptul că am putut să-mi iau 30 de minute în care doar să stau și să mă relaxez. Timpul liber pare să fie un fel de pasărere rară în ultimele săptămâni.. 

Gata, aici mă opresc cu haul-ul, dar vă invit să-mi spuneți dacă ați încercat ceva din ce am cumpărat acum (sau ceva asemănător). Dacă nu, despre care dintre produse v-ar plăcea să vă povestesc mai mult după testare?No comments:

Post a Comment