Saturday, July 2, 2016

Reduceri Marionnaud, Sephora, Elemis, Feelunique si SpaceNK

Suntem în plin sezon de reduceri, și bineînțeles că am dat și eu cu ochiul prin diverse magazine, pe site-urile care îmi plac de obicei și am pus câteva oferte faine cap la cap. 
Bineînțeles, ele sunt muuult mai multe, dar vă las să le descoperiți. 


Începem cu Marionnaud care are oferte foarte mișto mai ales pe parte de parfumuri. Le găsiți cu reduceri între 30 și 50% atât în online cât și în magazinele fizice. Eu am pus ochii pe cele 3 din imaginea de mai sus, iar portofelul meu e oricum, mai puțin fericit. Nu se dezmint nici la partea de cosmetice - Clarins, Clinique și altele sunt reduse cu câte 20 sau 30%. Eu am pus ochii mai ales pe produsele de la Clarins cu care m-am înțeles foarte bine în ultima perioadă. 


Eu am comandat de la ei de curând, și sunt foarte foarte faini pe comenzile online. Au transport gratuit la peste 150 de lei și de obicei primți și câteva mostre (numai bune pentru a ne pune pe gânduri pentru următoarea comandă)


Și la Sephora veți găsi oferte drăguțe. Mie mi-a rămas inima la Glamglow - o mască ce mi-a prins extrem de bine în momentele în care tenul îmi plângea de deshidratare. Tom Ford nu sună deloc rău, iar lip stain-urile lor sunt chiar făinuțe, și 29 de lei e un preț chiar ok. 


SpaceNK este un site din UK - no worries, trimit și în România - și care stau extrem de bine la capitolul reduceri. Dacă vreți să încercați produse high-end sau luxury, aici este locul. Eu am deja pe drum un colet (am profitat de ofertele faine de la REN) și mă gândesc serios și la paleta Kevyn Aucoin de mai sus. Transportul costa 5 lire, dar dacă nu ați mai comandat de la ei, puteți folosi link-ul acesta pentru o reducere de 10 lire (care nu e de ici, de colo). Feelunique este un alt site care îmi place enorm și care are oferte mișto în perioada asta. Stau bine la produsele de make-up Lancome, iar pe cartea de skincare, au oferte extrem de bune la Decleor.

Găsiți reduceri până la 80% (uitați-vă în outlet) și au și oferte cumulative. De exemplu puteți lua 3 produse la reducere și să profitați în același timp de oferta 2+1 gratis, sau de cadourile speciale de la anumite branduri. În plus, la final de comandă poți alege 2 mostre (care de obicei sunt destul de substanțiale) de la branduri luxury. 

La ultima comandă eu am primit un mini ulei Emma Hardie și o mini cremă This Works, fiecare având cam 20% din cantitatea unui produs full size.
Transportul este gratuit la comenzi de peste 40E, iar coletul ajunge la ușă. 


Un alt brand pe care eu îl iubesc este Elemis. În caz că nu știați, produsele lor  se pot comanda și din România, iar pe site au niște oferte absolut delicioase. Kit-urile lor au atât produse full size cît și travel size, și la orice comandă plasată primiți un cadou din gama Elemis Travel. 
Am pus în imagine kit-urile care îmi fac mie cu ochiul, și pe care le-aș adăuga colecției mele. 

Voi pe ce ați pus ochii în perioada reducerilor, sau de ce ați profitat deja? 
Also, mă gîndesc să vă prezint pe blog (sau pe facebook) diverse oferte faine pe măsură ce apar - pentru a nu lăsa totul pe perioada reducerilor. Ce părere aveți?


No comments:

Post a Comment