Îmi doream să vă povestesc despre produsul de azi încă din prima săptămână de folosință, dar am decis că ar fi mai bine să aștept totuși o vreme, să-mi fac o opinie clară, și să vă pot da detalii mai relevante decât "îmi place". L-am mai menționat înainte, când vă povesteam despre rutina mea de îngrijire a tenului, aici.
Starul de azi este tonerul din gama Skin Recovery de la Paula's Choice - Enriched Calming Toner. Că eu mă înțeleg cu produsele lor nu este nicio noutate - v-am mai povestit de serumuri, exfoliante si tratamente deja. Ei bine, nici tonerul acesta nu face excepție, iar după ce am încercat o mostră, undeva prin decembrie, mi-am zis că trebuie să îl am full size.
Am așteptat o perioadă cu reduceri, iar când a venit, am dat fuga la magazin și l-am luat. Produsul vine într-un recipient de plastic dur, are 190 ml și nu are pompiță Eu îl aplic pe tenul curat direct cu degetele și nu mă deranjază modul în care scot produsul. Deși probabil ar fi foarte mișto și să pot da 2 pufuri si să termin treaba.
Deși are titlul de toner, nu pot spune că el ar tonifia ceva, ci are mai degraba efect de calmare, hidratare și oferă pielii o porție sănătoasă de antioxidanți. Și că tot a venit vorba de scopul tonerului, vreau neapărat să menționez și că el nu ar trebui să curețe de pe ten resturile de make-up - așa cum au fost market-uite multe alte tonere de-a lungul timpului, ci el răspunde defapt diferitelor probleme ale tenului.
Ca și textură, vorbim de un lichid lăptos, puțin transparent, care se întinde foarte ușor pe piele și este absorbit aproape instant. Hidratează bine - este de departe cel mai bun toner hidratant pe care l-am încercat până acum - și nu lasă niciun fel de reziduu sau film pe piele.
L-am folosit cu succes de 2 ori pe zi, imediat după curățarea tenului, sub crema hidratantă, sau, în perioada verii, direct sub protecția solară.
Tonerul face parte din rutina mea de prin luna ianuarie - ceea ce înseamnă că am reușit să-l încorporez în îngrijirea zilnică atât când aveam tenul extrem de uscat și deshidratat, cât și acum vara, când este mai mult mixt. A făcut față cu brio ambelor perioade: iarna sub serumul Resist și cremă hidratantă, iar vara chiar de unul singur.
În momentele în care tenul îmi era extrem de iritat, era unul dintre cele 2 produse care mă ajutau să scap de problemă și care nu îmi provoca niciun disconfort la aplicare (despre cel de-al doila produs v-am povestit deja aici)
Produsul este foarte spornic - au trecut deja 6 luni de folosire zilnică (de 2 ori pe zi defapt) și încă mai am un pic. Eu preconizez că pentru încă o lună. După această perioadă sunt mai mult ca sigură că îl voi recumpăra, deși trebuie să recunosc că sunt destul de curioasă și de fratele din gama Moisture Boost.
Prețul este unul decent pentru ceea ce face: 109 lei pentru tubul full size (și 4 pentru mostră dacă nu mă înșel). Este ceva mai scump decât alte produse cu același scop, dar cred că modul în care tenul meu reacționează la el, precum și durata de folosință fac să merite fiecare bănuț.
Ingredientele, ca la toate produsele PC, sunt foarte ok: nu există parfum, iritanți sau alcool - the little devil care se găsește în peste 80% din tonerele de pe piață.
Cam asta am vrut să vă povestesc despre el - și sper să nu fi uitat vreun detaliu important. Dacă nu v-am satisfăcut curiozitatea în întregime, lăsați-mi un comentariu mai jos și vă voi povesti mai multe.
Voi folosiți tonere în rutina de îngrijire a tenului? Ce (nu) v-a convins să le introduceți?
Da, am folosit toner, si eu am citit ca merge folosit si pentru curatarea tenului si acum am inteles ca nu este o solutie demachianta sau pentru curatarea tenulu
ReplyDeleteThank yoou for being you
ReplyDelete