Skin Recovery Toner - Review

ÃŽmi doream să vă povestesc despre produsul de azi încă din prima săptămână de folosință, dar am decis că ar fi mai bine să aÈ™tept totuÈ™i o vreme, să-mi fac o opinie clară, È™i să vă pot da detalii mai relevante decât "îmi place". L-am mai menÈ›ionat înainte, când vă povesteam despre rutina mea de îngrijire a tenului, aici.


Starul de azi este tonerul din gama Skin Recovery de la Paula's Choice - Enriched Calming Toner. Că eu mă înÈ›eleg cu produsele lor nu este nicio noutate - v-am mai povestit de serumuri, exfoliante si tratamente deja. Ei bine, nici tonerul acesta nu face excepÈ›ie, iar după ce am încercat o mostră, undeva prin decembrie, mi-am zis că trebuie să îl am full size. 

Am aÈ™teptat o perioadă cu reduceri, iar când a venit, am dat fuga la magazin È™i l-am luat. Produsul vine într-un recipient de plastic dur, are 190 ml È™i nu are pompiță Eu îl aplic pe tenul curat direct cu degetele È™i nu mă deranjază modul în care scot produsul. DeÈ™i probabil ar fi foarte miÈ™to È™i să pot da 2 pufuri si să termin treaba. 


DeÈ™i are titlul de toner, nu pot spune că el ar tonifia ceva, ci are mai degraba efect de calmare, hidratare È™i oferă pielii o porÈ›ie sănătoasă de antioxidanÈ›i. Și că tot a venit vorba de scopul tonerului, vreau neapărat să menÈ›ionez È™i că el nu ar trebui să cureÈ›e de pe ten resturile de make-up - aÈ™a cum au fost market-uite multe alte tonere de-a lungul timpului, ci el răspunde defapt diferitelor probleme ale tenului. 

Ca È™i textură, vorbim de un lichid lăptos, puÈ›in transparent, care se întinde foarte uÈ™or pe piele È™i este absorbit aproape instant. Hidratează bine - este de departe cel mai bun toner hidratant pe care l-am încercat până acum - È™i nu lasă niciun fel de reziduu sau film pe piele. 
L-am folosit cu succes de 2 ori pe zi, imediat după curățarea tenului, sub crema hidratantă, sau, în perioada verii, direct sub protecÈ›ia solară. 

Tonerul face parte din rutina mea de prin luna ianuarie - ceea ce înseamnă că am reuÈ™it să-l încorporez în îngrijirea zilnică atât când aveam tenul extrem de uscat È™i deshidratat, cât È™i acum vara, când este mai mult mixt. A făcut față cu brio ambelor perioade: iarna sub serumul Resist È™i cremă hidratantă, iar vara chiar de unul singur. 


În momentele în care tenul îmi era extrem de iritat, era unul dintre cele 2 produse care mă ajutau să scap de problemă și care nu îmi provoca niciun disconfort la aplicare (despre cel de-al doila produs v-am povestit deja aici)

Produsul este foarte spornic - au trecut deja 6 luni de folosire zilnică (de 2 ori pe zi defapt) È™i încă mai am un pic. Eu preconizez că pentru încă o lună. După această perioadă sunt mai mult ca sigură că îl voi recumpăra, deÈ™i trebuie să recunosc că sunt destul de curioasă È™i de fratele din gama Moisture Boost. 

PreÈ›ul este unul decent pentru ceea ce face: 109 lei pentru tubul full size (È™i 4 pentru mostră dacă nu mă înÈ™el). Este ceva mai scump decât alte produse cu acelaÈ™i scop, dar cred că modul în care tenul meu reacÈ›ionează la el, precum È™i durata de folosință fac să merite fiecare bănuÈ›. 


Ingredientele, ca la toate produsele PC, sunt foarte ok: nu există parfum, iritanÈ›i sau alcool - the little devil care se găseÈ™te în peste 80% din tonerele de pe piață. 
Cam asta am vrut să vă povestesc despre el - È™i sper să nu fi uitat vreun detaliu important. Dacă nu v-am satisfăcut curiozitatea în întregime, lăsaÈ›i-mi un comentariu mai jos È™i vă voi povesti mai multe. 

Voi folosiți tonere în rutina de îngrijire a tenului? Ce (nu) v-a convins să le introduceți?
Share:

2 comments :

  1. Da, am folosit toner, si eu am citit ca merge folosit si pentru curatarea tenului si acum am inteles ca nu este o solutie demachianta sau pentru curatarea tenulu

    ReplyDelete

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes