Life Lately - octombrie 2016

A trecut ceva vreme de când nu v-am povestit ce s-a mai întâmplat cu mine - deși, dacă mă urmăriți pe facebook sau pe instagram, ați mai văzut frânturi din ce se întâmplă în puținul timp liber rămas după job și facultate. 



Despre produsele Complex Apicol Veceslav Harnaj nu am apucat să vă vorbesc foarte mult înainte, dar primit să nu mai uit, pentru că e vorba de produse faine, la prețuri foarte bune. 
Crema de mâini Floramin a ajuns varianta mea "to go" pentru când sunt la birou. Hidratează foarte bine mâinile și a fost rapid revendicată de al mau prieten și coleg de birou. Miroase și foarte bine, iar senzația un pic uleioasă îmi permite și un scurt masaj. Numai bine, îmi relaxez un pic degetele după atâtea click-uri. 


O constantă în viața mea - și de care nu prea mă pot plânge, ajunge să fie mersul la cinema. De când s-a deschis Cinema City în Shopping City Tm, parcă ajung mai des la filme. Ce-i drept, pe perioada verii am profitat și de ofertele faine pe care le-au avut (la fiecare bilet cumpărat primeam un loz - și am avut norocul să tot prind 1+1).

În ultima perioadă am ajuns la 2 filme: Inferno și Jack Reacher - Never go back. Mi-am luat jumătatea și ne-am așezat frumos în mijloc de sală, să vedem cât mai bine ce se întâmplă. Ambele filme au fost în sala IMAX, deci ne-am bucurat de imagini mari, clare și o sonorizare foarte mișto. 

Personal, am apreciat mai mult Inferno, care, mai ales dacă sunteți fani Dan Brown, sau aveți chef de un film care să vă țină în priză, este numai bun. Ca să nu mai spun că atinge și un subiect care mă tot sâcâie pe mine: creșterea populației la nivel global. Gata, mai multe nu vă spun, pentru că nu vreau să stric surpriza. 

Jack Reacher este si el un film de actiune, dar povestea nu este la fel de spectaculoasa ca la filmul de care va povesteam anterior. Dar, daca vreti ceva care sa va tina in priza, si, eventual sa va invete cateva miscari noi de auto-aparare, give it a go.


La început de octombrie a fost și National Glamour Day, și, cum aveam neapărat nevoie de câteva lucrușoare, am zis să nu mai stau pe gânduri și să fac o vizită câtorva magazine. Am pus mânuța pe o geacă grosuță, de iarna de la C&A și am plasat o comanda de pulovere la Reserved. 

Pe ultimele vi le-am arătat deja pe facebook - când mă lăudam atât cu pufoșeniile, cât și cu ultimul parfum intrat în arsenalul meu: Black Orchid de la Tom Ford. Este un parfum foarte specific, puternic - care mi se pare perfect pentru perioada rece a anului. Defapt, nici nu cred că ar putea fi purtat (cu succes) pe timp de vară. 


Tot din Sephora am luat și câteva bunătăți pentru unghii. Aveam nevoie de dizolvant - și cum nu reușesc să găsesc niciunde pe cel cu ulei de la Kallos, am rămas la varianta celor de la Sephora cu care m-am înțeles destul de bine. 
Am plusat cu un tratament de la Sally Hansen pentru că în ultima perioadă unghiile mele se cam exfoliază la vârfuri. Dacă funcționează sau nu, sper să vâd cât de curând. 

Pe oja de la OPI pusesem ochii de ceva vreme. Este nuanța Suzi - The first Lady of nails, din colecția Washington și este un verde army extrem de mișto. Totuși, vă avertizez, swatch-urile de pe google sunt un pic misleading, nuanța nefiind atât de deschisă și crudă. 


Ca să rămân în sfera cosmeticelor, vă arăt și ultima paletă care a ajuns în posesia mea: Cocoa Blend de la Zoeva. Nu am apucat să o folosesc încă, dar swatch-urile pe care le-am făcut promit multe. Nuanțele sunt tomnatice, cremoase și ușor de aplicat.
Cu ea a venit și de pensule de la aceeași firmă - En Taupe - eye set - pe care le voi pune la treabă cât de curând. 


Pe final las și 2 cărți care mă fac mai fericită. Pe prima am mai menționat-o: este cadoul de la o prietenă dragă și are ilustrații absolut ge-ni-a-le.Iar cea de-a doua numai ce a ajus de la BookDepository - și este o coleție a comics-urilor pe care s-ar putea să le știți deja sub numele de Sarah's Scribbles. Mă gândesc serios să o țin în ghiozdan și să o răsfoiesc atunci când simt că am nevoie de relaxare. Nu de alta, dar sunt total de acord cu ideea că "adulthood is a myth".

Voi ce ați mai făcut în ultimul timp.. și mai ales.. ce planuri aveți pentru finalul de toamnă?
Share:

1 comment :

  1. Sa le folosesti pe toate cu drag! Frumoasa nuanta ojei, se potriveste cu vremea.

    ReplyDelete

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes