Răsfăț în zilele ploioase

Îmi era dor de o perioadă în care să se alinieze astrele și să pot organiza o spa-day (ce e drept, acasă). Deci cum am terminat cu sesiunea,  temperatura nu prea trece de 20-22 de grade pe aici și plouă aproape constant (acum sunt chiar 13 grade.. brr) am zis că este momentul perfect pentru un pic de răsfăț indoor. 


Așa că am scos creme, uleiuri și alte cele, le-am aranjat frumos și.. să începem. Deși e zi de spa, nu renunț nici la activitățile obișnuite de care mi-am promis că mă voi ține vara asta. Așa că după un mic dejun și pierdut un pic vremea pe net, am zis că este timpul pentru sport. 
Înainte de a mă apuca am aplicat ulei de cocos de la Solaris pe toată lungimea părului și puțin pe scalp. Îmi place mult acest ulei pentru că se spală ușor de pe păr și îmi lasă părul foarte lucios și moale.


Mi-am curățat tenul cu micelara de la Bioderma - observasem că mă iritam destul de rău de la transpirație, chiar dacă nu eram machiată - și am început. După o oră  și ceva de HIIT și yoga am zis că ajunge.. așa că am fugit la duș. 

Nu aveam la îndemână un scrub - și nici nu îmi făcusem înainte unul.. din lipsă de recipiente - dar am pus mâna pe o pungă de cafea și am luat-o cu mine. Mi-am spălat părul cu șamponul pentru volum de la Yves Rocher și am aplicat balsamul Garnier cu avocado. De amandouă v-am povestit aici.


Am folosit apoi cafeaua pe post de scrub, împreună cu gelul de duș cu cafea, tot de la Yves Rocher. Pielea a rămas foaaaarte fină și mirosul de cafea s-a păstrat, fără să fie exagerat de puternic. 

Pentru față am hotărât să folosesc în afara gelului de curățare obișnuit de la Bioderma și un exfoliant. Cum nu doream să îl las pe piele, am apelat la Peeling Gel de la Pellamar, pe care l-am clătit după aproximativ 4 minute. 


Am continuat cu serumul Resist Super Antioxidant de la Paula's Choice pe care vi l-am prezentat aici. După ce a intrat în piele am aplicat o cremă de ochi de la Avene (și despre ea v-am vorbit un pic aici ) și crema de față Avene Hydrance Optimale Legere. 


Pe corp am folosit crema de corp cu unt de Shea de la Herbosophy. Între timp părul s-a zvântat un pic, așa că am aplicat puțin ulei de la Balea pe vârfuri, l-am prins și m-am trântit în pat. Chiar mă gândeam că nu îmi lipsește decât o revistă, dar mi-am amintit apoi că aș putea sa-mi pregătesc și mâinile. Am folosit Instant Cuticle Remover de la Sally Hansen, iar apoi o cremă de mâini de la Yves Rocher. 

Deși e vară, eu prefer cumva zilele mai ploioase și reci în care nu trebuie să mă ascund de soare sub fiecare pom. Voi când alegeți să răsfățați?

PS. Când le-am adunat pentru poză mi-am dat seama că sunt mai multe decât mă așteptam..  V-ar plăcea să vă vorbesc în detaliu de unul anume?
Share:

2 comments :

  1. si mei imi plac zilele ploiase, nu mereu dar din cand in cand sunt ok :), Eu lenevesc...cat imi permite Maya, sau fac accesorii depinde de stare :). Ce de produse <3
    alinapink.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, într-adevăr, ce e prea mult, strică.
      Și eu m-am mirat de cât de multe s-au strâns la final.. în timp ce le foloseam nu mi-am dat seama :))
      E fain că te pricepi la handmade.. Eu sunt un dezastru acolo.. De când tot zic că îmi fac un choker și degeaba ..

      Delete

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes