Rimmel 60 seconds - culori de vară - review

Bună!

Azi e una din zilele în care fac un lucru pe care nu mi-am imaginiat ca-l voi face vreodată. Probabil nu pare mare lucru să scriu o postare despre ojă, așa că vă voi explica un pic și cum stau lucrurile cu mine în acest domeniu. 

Eu nu îmi fac unghiile de obicei. Poate de cateva ori.. pe an. Asta și pentru că nu reușesc să le colorez frumos, fără să las haos în jurul meu și pentru că nu îmi este foarte confortabil sa port ceva pe unghii (parcă simt o mică greutate). În plus, în timpul anului e dificil și la școlă dacă am de făcut ceva machete.. Dar am zis că poate ar fi vremea să mai îmi înveselesc ținutele cu un pic de culoare (dacă tot e vară și cald afară).

Așa că am scotocit printre ojele din dulap (mare parte nefolosite) și am zis să încerc o culoare mai nouă. De obicei port roșu cât mai închis, deci încă o noutate pentru mine. Anyway, deja am vorbit cam mult pe langă.. să vă prezint și oja în cauză.


Este vorba de o oja Rimmel din colecția 60 seconds, mai exact nuanța 816 Green Eyed Monster. Mie îmi place muuuuult verdele, așa că am pus-o instant în coș, fără să mă gândesc dacă și când o voi purta. Ca toate ojele din această gamă are o pensulă lată care promite să acopere întreaga unghie dintr-o sigură aplicare. Eu aș spune chiar că e un pic cam prea lată, mai ales dacă aveți unghiile mai micuțe. 

Textura nu este una foarte lichidă, deci dacă sunteți obișnuite să aplicați vreo 3 straturi s-ar putea să aveți o surpriză nu foarte plăcută. În mod normal nu m-ar deranja textura asta dacă ar acoperi opac dintr-un strat (așa cum promite). Din păcate, după un singur strat unghiile arată foarte inestetic, cu dungi aproape transparente, așa că mai este nevoie de cel puțin unul (în funcție de cât de bine aplicați și de cât de pretențioase sunteți). 

Mie nu îmi plac deloc unghiile îngroșate de ojă (nu suport deloc aspectul de unghii date cu gel, îmi pare cumva foarte nenatural) așa că mă rezum la două straturi, atât de subțiri cât reușesc să le fac. Acum că am tot spus ce e rău la ea, să începem și cu binele. 

Culoarea.. Ador culoarea asta. Este un verde foarte fresh și jucăuș, potrivit pentru vară.
În fotografia de mai jos este în două straturi, fără top coat.


Îmi face plăcere să îl văd pe unghii, parcă îmi înveselește ziua (+ că mă face să mă simt ca și cum am depășit un obstacol). Se usucă destul de repede: când terminați cu aplicarea la ambele mâini deja vă puteți întoarce la prima mână pentru cel de-al doilea strat. 
Și nu pătează (nici măcar fără base coat)! Pentru mine e un aspect destul de important pentru că am dat de câteva variante (tot de la Rimmel 60 seconds) care după ștergere îmi lasă nuanțe rozalii pe unghii orice le-aș face. 

Oja costă undeva între 6 si 10 lei (6 prin Hypermarket-uri și 10 în Dm parcă) deci este foarte accesibilă. Eu o voi mai folosi vara asta, cel puțin până îi găsesc un înlocuitor care acoperă opac dintr-un singur strat. 

Cam asta a fost despre a doua mea experiență cu oja pe anul acesta (da, da, I'm  horrible when it comes to that). Scuzați dacă lipsește vreun "n", dar am reușit să zbor cumva tasta de la laptop. 

Ne auzim curând cu review-uri la produsele din articolul de aici
Vă pup!



Share:

2 comments :

  1. Da, si mie mi-a placut foarte mult. Am vazut una asemanatoare la Miss Sporty, dar avea o periuta inca si mai groasa. Dezastru pentru mini unghiile mele :))

    ReplyDelete

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes