Cumpărături de iulie

Deși am tot fost plecată în ultima perioadă, am reușit să ajung cât de cât și pe la ceva magazine de cosmetice și să mă bucur de ce reduceri am mai prins. Ce vă prezint mai jos sunt câteva achiziții de prin Sephora, Kiko și Paula's Choice.


Deși eu pun de obicei accentul pe îngrijirea tenului, de data asta am zis că ar trebui să mai adaug și câteva produse de make-up pe listă și eventual ceva culori de vară pe unghii. 


Dacă tot am ajuns la Milano, am zis să mă opresc la Kiko. Îmi doream de mult să încerc marker-ul lor de buze. Fiind vară, sunt în goană după lip-stain-uri care arată cât mai natural și care nu îmi fug de pe piele la prima gura de apă. Cel de mai sus este nunața 104 - Roz intens și pe buze se vede foarte slab, dar extrem de natural. Este cam ce căutam din punct de vedere al culorii, oferind o definire a buzelor fără a fi vizibil pic de make-up. 

Inițial eram convinsă că voi alege un roșu, dar din păcate mi s-a părut că dădeau prea mult spre portocaliu. Ce nu-mi place la el e că usucă buzele destul de mult, deci nici nu intră în discuție să-l folosesc fără balsam. Iar balsamul (bineînțeles) îi scade durabilitatea.. 

Cutiuța frumos colorată ascunde un balsam colorat pentru buze și obraji care se vede foarte luminos în soare. Voi veni cu mai multe detalii după o folosire mai îndelungată. 


Din Sephora am ales un tuș de ochi Rock'in Brazil. Căutam defapt nuanța verde, dar cum nu mai exista, am zis că nici galben nu poate arăta prea rău pe perioada verii. Din păcate, partea galbenă nu este extrem de opacă din prima aplicare, dar se poate lucra cu ea. 

Creionul Jumbo verde pentru că.. e verde. Și da, eu întind mână după tot ce înseamnă verde. Este pigmentat, puțin sidefat și are o rezistență foarte bună. 


Încă 2 oje marca Sephora... pentru că verde?


Un dizolvant de las de unghii tot de la Sephora, fără acetonă. În Timișoara nu reușesc sub nicio formă să găsesc dizolvantul cu ulei de la Kallos, așa că am varianta care mi s-a părut cel mai puțin invazivă din ce aveam la dispoziție. 


Cum nu se putea să cumpăr doar produse de make-up, am zis că trebuie să ajung și la Paula's Choice, să văd care era treaba cu noile mini produse. Cum îmi doream de mult un cleanser de la ei (dar nu știam dacă mi se va potrivi.. și nu eram dispusă să fac încercări de 100+ lei) am ales imediat varianta mică a cleanserului Resist. Pănă acum îmi place, dar voi reveni cu un review amănunțit după o perioadă mai lungă de folosire exclusivă. 

Am luat și exfoliantul BHA 2% extra strength (identic cu varianta liquid) pentru că pe perioada verii tenul meu s-a cam îngrășat în zona T și mi-a dat bătăi de cap. 

Cam acesta sunt ultimele cumpărături. După cum vedeți, nu fac chiar prăpăd la reduceri (bine, poate asta se întâmplă și pentru că nu am mai găsit paletele Too Faced), dar nici nu pot spune că am neapărat nevoie de tot ce cumpăr. Voi cum faceți?
Share:

2 comments :

  1. of, vreau si eu marker-ul de la Kiko, pur si simplu am uitat de cosmetice cand am fost in martie la Roma!!!

    ReplyDelete
  2. Hey Coco,

    Eu l-am folosit pe cel din post o vreme pe cel de la Kiko.. este fain, dar cred ca se merita cautat si in alta parte. Desi imi place mult ca pare foarte natural (la modul "i woke up this way"), usuca destul de mult buzele.

    Oricum, sigur e mai fain sa vizitezi Roma decat un butic Kiko ;) In plus, cred ca se poate comanda si pe net.. numai ca nu se merita decat la o comanda.. masiva :)

    ReplyDelete

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes