Vloggeri preferați


Circulă prin blogosferă un tag despre bloggerițele preferate din România și asta mi-a dat idei. Nu vreau să fac tag-ul asa cum este el acum, dar m-am gândit să vă povestesc un pic despre canalele de youtube pe care eu le urmăresc și de ce. 


O parte foarte importantă pentru mine când vine vorba de vlogging este modul în care este setată atmosfera (să nu mă distragă nimic, să fie o înregistrare calitativă, sunetul ok etc). Apoi, e importantă informația precum și modul în care aceasta e transmisă - fără multe întreruperi, cut-uri în film sau altele. 

În primul rând, o ascult pe Lisa Eldridge. Tipa este make-up artist cunoscut, dar mie îmi place mult pentru că rezonez foarte bine cu modul ei de a vedea partea de skincare, precum și cu ideea ei despre naturalețea pielii. Vorbește despre diverse produse, despre skincare și are o groază de video-uri cu tutoriale bazice (despre concealer, fond de ten, problemele zonei de sub ochi etc.) sau cu tutoriale de make-up. 
În plus.. trebuie să recunosc că îi ador accentul. Vă las uul dintre video-urile mele preferate de la ea:


EasyNeon, sau pe numele ei Diana Curmei are foarte multe tutoriale de make-up diferite de ce puteți vedea în mod normal. Îmi place mult stilul ei de machiaj: puternic, un pic dark, ocazional grunge și făcut cu foarte mult gust. 
Pe lângă machiaj găsiți la ea și câteva review-uri la produse sau rețete. Ah, în plus are sprâncene fenomenale și câteva tutoriale foarte faine pentru ele. 


La PixieWoo am ajuns când eram în căutarea unui concealer și îmi făceam research-ul. Am găsit atunci un review în care puteam vedea exact și cum arată aplicat + impresiile despre textură, culoare etc. Cam tot ce îmi doream să aflu. În plus, au câteva video-uri cu Caroline Hirons (pe care o ador pe blog, dar nu o pot asculta de obicei pe youtube pentru că mi se par prea neregizate video-urile ei). În plus... acceeeentul...


Revenind pe plaiuri mioritice, de Andreea Bălăban cred că ați auzit. Deși nu mă interesează întotdeauna subiectele pe care le abordează (nop, nu mă prea interesează hainele și pantofii), mă extra bine-dispune! E foarte fluidă și naturală în discurs și povestește foarte pe bune lucrurile, fără ocolișuri sau omisie de informații. Video-urile arată bine și este foarte atentă la background, sunet, claritatea imaginii.. mă rog, toate cele care fac experiența mai plăcută. Also, abordează ocazional și unele probleme sociale. Bottom line, I like it. 


Voi încheia lista cu duduia de la Tati. Vorbește despre make-up, skincare, iar pe lângă obișnuitele review-uri de tip "hot or not" are și video-uri generaliste despre îngrijirea pielii. Aduce de obicei informații pentru mai multe tipuri de ten (ea având ten mixt și încadrându-se deci în mai multe categorii) și înregistrarile ei chiar arată bine. Vă las chiar cu video-ul pe care îl ascult acum. 




Vouă care vloggeri vă plac și considerați că prezintă exact timpul de informație de care sunteți interesate? 
Share:

1 comment :

  1. Preferata mea este https://youtu.be/Ztuidb8xraY. Este de departe cel mai bun mod de a ma relaxa seara. E medicament. Cu cat am inaintat in videoclipurile ei cu atat am devenit si mai mare fan.

    ReplyDelete

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes