Clinique - Even better eyes - Review

De vreo 3 ani, de când sunt mai atentă cu partea de îngrijire a tenului, mânată ba de curiozitate, ba de convingerea că am nevoie de un pic de ajutor pentru hidratarea zonei de sub ochi, nu prea mai zis pas la crema de ochi.
Am început cu una generală, și încet, încet am trecut la creme tratament, creme de zi, creme colorate etc. Acum, discuția legată de necesitatea unei creme special formulate pentru zona de sub ochi este una destul de lungă. 


Dar ca să vă spun părerea mea în mare: nu cred în formule deosebite pentru o zonă sau alta a tenului, cât cred în produse formulate mai bine sau mai prost, în ingrediente mai mult sau mai puțin iritante și în detalii foarte specifice (o anumită textură, culoare, hidratare mai puternică etc.)

Astăzi vă povestesc despre o cremă de ochi care este deosebită în primul rând prin faptul că este o cremă colorată. Mai exact, povestim despre crema Even better eyes de la Clinique, care promite să ne scape de cearcăne și de alte probleme ale zonei de sub ochi. Este un fel de 3 în 1 - promițând un pic de hidratare, diminuarea cearcănelor și un efect foarte light de concealer.  


Eu folosesc această cremă doar dimineața, atât datorită pigmentului gălbui și a shimmer-ului, cât și a texturii satinate, care permite aplicarea următoarelor produse extrem de repede și fără probleme.

Vine într-un tub de 10 ml - nu mult, dar nici extrem de puțin - și pare a fi un produs spornic. Eu aplic destul de puțin, deși la primele utilizări am încercat și cu o cantitate mai mare, dar durata mai lungă de așteptare până dispare nuanța galbenă de pe ten, cât și faptul că nu am văzut să hidrateze mai mult zona, m-au făcut să revin la o cantitate de produs ceva mai mică. 

Tubul are capăt metalic - aspect care mie mi se pare destul de igienic (metalul fiind destul de ușor de curățat). Senzația la aplicare este și ea plăcută - de răcoare, mai ales în diminețile în care nu ne vine să ne dezlipim pleoapele. Dacă îl țineți și în frigider, efectul e garantat - mai ales dacă aveți și ochii "pufoși".


Produsul în sine are o culoare relativ stranie - un bej destul de saturat, dar care dispare la mai puțin de jumătate de minut de la aplicare. În schimb, lasă în urmă ceva particule shimmery foarte fine, deloc deranjante, care ajuta la reflexia luminii. 

Nu pot spune că îmi acoperă cearcănele și că arat ca după o noapte de somn odihnitor, dar, dacă nu aveți probleme prea mari cu cearcănele, sau nu intenționați să obțineți un look flowless, s-ar putea să vă placă produsul. În plus, între ingrediente apare și cofeina care, în timp, ar trebui să ajute la diminuarea cearcănelor. Bineînțeles, toată treaba asta depinde mult de aspectele care determină apariția cearcănelor (poate fi vorba de piele foarte subțire, capilare sparte, stres etc.)

Textura este satinată, iar după aplicare toată zona se simte extrem de fină, probabil datorită siliconilor din compoziție. Nici vorbă de film gras sau uleios, iar produsele se așază frumos în continuare. 


Din punct de vedere al hidratării, face față unui ten normal, poate un pic uscat ca al meu, și cred că ar fi potrivită și unui ten gras. Dacă în schimb știți că aveț zona de sub ochi extrem de uscată, nu v-ar recomanda să vă bazați strict pe acest produs. 

Totuși, dacă vreți să-l folosiți - poate ați găsit încă o crema emolientă care sa nu fie exagerat de uleioasa de exemplu - vă recomand să plusați la hidratarea pielii pe parcursul nopții. De exemplu, eu aplic peste crema obișuită de seară un pic de ulei de Argan de la Melvita, pe care îl las peste noapte. 
Dimineața pielea este hidratată și foarte plumped, iar produsul Clinique îmi este îndeajuns pentru tot restul zilei. 

Din punct de vedere al ingredientelor este un produs curat, fără alcooli, parfum, sau alți iritanți majori. 


Prețul întreg al produsului nu este cel mai prietenos - învârtindu-se undeva la 190 de lei - dar îl puteți găsi ocazional la ofertă în Marionnaud, sau chiar la prețuri ceva mai ok pe aoro.ro / elefant.ro.

Momentan, aș sumariza că îmi place acest produs și îl voi folosi pâna la ultima picătură. Nu știu dacă îmi va fi îndeajuns pentru perioada iernii (dar voi reveni cu o completare în articol atunci când voi afla), dar l-aș recumpăra pentru perioadele în care tenul meu nu țipă de deshidratare. 

Voi l-ați încercat? Ce părere aveți despre produsele de tip 2 (3) în 1?
Share:

Post a Comment

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes