Benefit - Soft & Natural brows Review

Cam în urmă cu un an am început să înțeleg și eu puterea make-up-ului pentru sprâncene - așa că de atunci am tot căutat produse pe care să le pot folosi ușor, rapid și care să-mi ofere exact efectul pe care mi-l doresc: de sprâncene naturale, cât de cât grosuțe, dar deloc pretențioase. 
Bineînțeles că în momentul în care Benefit a lansat o gamă nouă pentru sprâncene, deja știam că vreau să încerc produsele - deși nu aveam nicio idee pe care dintre ele. 
Vin într-o varietate destul de mare: de la creioane, geluri, pudre, tușuri la iluminatoare și pomade. S-a mărit și numărul de nuanțe disponibile, de la 3 la 6. 


În Sephora găsiți produsele atât separat, cât și la seturi de 3 produse (2 full size) la preț întreg de 186 lei. Ei bine, odată cu reducerile din decembrie, am văzut pe raft seturile cu o reducere frumușică așa că nu am mai așteptat și am cumpărat rapid unul. 
Fiind adepta sprâncenelor foarte naturale, am mers pe recomandarea lor de produse și m-am îndreptat spre setul Soft&Natural. 

El vine în 3 nuanțe: 2 pentru blonde, 3 pentru șatene și 6 pentru brunete. În mod normal, nuanța mea ar fi cam 4 (care există doar separat, nu și în set) - dar cum fac parte din categoria care preferă sprâncenele într-o nuanță mai închisă, asemănătoare irisului, am ales nuanța mai închisă. 


Setul vine într-o cutie mega drăguță - de metal roz - și conține 3 produse de make-up și un instrument care ar trebui să ajute la definirea sprâncenelor. Pe ultimul nu îl prea folosesc - pentru că aleg să urmez forma naturală pe care o am - și nu o alterez nici prin pensat, nici prin make-up.

Celelalte 3 produse sunt tot ce am nevoie, atât pentru un make-up natural, cât și pentru unul mai sofisticat: un creion pentru culoare, un gel de fixare și un creion iluminator pentru zona de sub sprâncene. 
Toate ambalajele sunt în același ton, argintii și super drăguțe. Îmi plac enorm și îmi dau o stare de bine de fiecare dată când aleg să mă machiez. Și cum am tot folosit produsele astea de ceva vreme - le voi lua la rând și vă voi povesti cum m-am înțeles cu fiecare. 


Primul pe listă este creionul Goof Proof - în nuanța 6. Este un creion retractabil, într-o formă mai specifică - de diamant prelungit. Asta ar trebui să ajute la trasarea unor linii foarte naturale - dar, după o folosire mai îndelungată vă pot confirma că tinde să se rotunjască și să-și piardă din precizie. Pe mine nu mă deranjaza neapărat - pentru că îl folosesc mai mult pentru a colora și a umple sprânceana, lucru pe care îl face fără nicio problemă. 

Are mina destul de tare, așa că nu mi s-a întâmplat să mă trezesc cu exces de produs la aplicare, sau cu o nuanță mult prea intensă. Rezistența este bună - mai ales că nu îl știu să fie un produs waterproof - și stă la locul lui toată ziua (ce-i drept, ajutat de următorul produs).


Ready, Set, Brow! este un gel de fixare de sprâncene - în varianta mini în cadrul setului - care își face treaba mai mult decât bine. Momentan este preferatul meu dintre tot ce am încercat - pentru că fixează și cele mai rebele fire. 

Îmi place și datorită periuței (pe care am uitat să o fotografiez), care este din silicon si arată mai degrabă a piaptăn decât a periuță de mascara. Distribuie produsul ok, fără a încărca firele de păr și a le da aspectul umed care apare atunci când aplici prea mult gel. 
Este absolut perfect - și mă gândesc serios să îl recompăr în format full size. 


Creionul iluminator High Brow vine într-o nuanță de roz - care pe mine nu mă încântă în mod deosebit. Asta probabil și pentru că având sprâncene foarte naturale, nu prea pot folosi creion fără să acopăr unele fire de păr. Dar dacă folosiți în mod normal genul acesta de creion - vă va plăcea: este moale, pigmentant și se întinde foarte ușor. 

Eu i-am dat între timp un alt scop: îl folosesc pe linia interioară a genelor de jos, pentru o privire mai luminoasă și naturală. 


Setul mi se pare cât de poate de mișto și complet - așa că dacă vreți să cumpărați produse pentru sprâncene - eu vă recomand din inimă seturile Benefit. Ca să nu mai spun că doar un singur produs full size costa undeva la peste 120 de lei. 

Voi ați încercat vreunul dintre produsele de mai sus, sau altele din colețiile Benefit? Cum vi se par?
Share:

2 comments :

  1. Daca nu imi tatuam din nou sprancenele cel mai probabil imi cumparam si eu

    ReplyDelete
  2. spf, ruj, rimmel si givemebrow.

    ReplyDelete

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes