Haul - sau ce m-a mai tentat în octombrie

Tentațiile au fost multe și de data asta, dar am încercat să rămân doar la lucrurile care îmi trebuie în perioada imediat următoare.. sau nu? Au fost cateva oferte faine de care am profitat, iar în poza de mai jos puteți vedea cam pe ce am reușit să pun mâna. Nu am fotografiat chiar tot, pentru că unele au fost mini-produse primite.. dar despre care voi vorbi cu altă ocazie. Deci.. să fie Haul!


În primul rând îmi trebuia o cremă de față, iar cea pentru ochi dădea semne de terminare. Cum eu sunt mare fană Avene, am recuperat crema Hydrance Riche cu 20 UV despre care v-am mai povestit aici pentru utilizare pe timp de zi în perioada rece. Îmi place mult că oferă protecție solară - eu nu renunț la SPF deloc pe perioada anului, dar îl scad la 20-30 în zilele mai puțin însorite. 
Cremei de ochi nu i-am dedicat încă un review detaliat, dar o voi face curând. Până atunci vă pot spune că îmi place mult, este una dintre puținele care nu îmi irită zona sensibilă de sub ochi.  Cele două produse l-am găsit la set în Sensiblu. Prețul cutiei era de 92 lei (parcă), dar cu reducere a ajuns pe la 83.


Următoarea achiziție este un ulei de migdale dulci de 50 de ml. Am mai folosit acest ulei de la Manicos pe ten vara trecută și m-am împăcat bine cu el. Acum l-am recumpărat pentru a-l folosi la masajul tenului, inspirată fiind de Lisa Eldridge. Este extremd e relaxant, iar dacă faceți asta în timp ce vă uitați la un serial, nici nu veți simți că vi se termină răbdarea tot masând acolo


Crema de mâini Chocolate de la Sephora este o mică achiziție alături de niște bețișoare pentru unghii (care nu au apărut în poză) pentru că vroiam sa mă bucur de oferta lor la produsele Made In Sephora și să încerc mini rujul rezistent la transfer. Îmi place că miroase a ciocolată într-un mod subtil. Nu vă pot spune cât de bine hidratează încă, dar probabil voi vorbi de ea într-un articol dedicat cremelor de mâini. 


Am ajuns și la partea de produse de make-up. Aici pusesem ochii de ceva vreme pe rujurile Velvet Matte de la Golden Rose. Eu mai am de la ei un ruj în nuanța 23 și ceva creioane care mi s-au părut ok, așa că m-am grăbit să iau și nuanța 29, cea mai închisă din această gamă. Mi se pare foarte faină pentru perioada rece. Este o culoare statement care nu are nevoie de un machiaj elaborat al ochilor, dar care cere în schimb un ten perfect. 

Ce nu-mi place la acest ruj e că tinde să se adune în liniile fine ale buzelor atunci când este aplicat în strat mai generos. Voi încerca să îl aplic cu pensula, să văd cum se comportă. Oricum, și la acesta voi reveni cu un review detaliat în care voi introduce și celelalte nuanțe de iarnă pe care le mai folosesc. 


Pe Make Me Brow de la Essence pusesem ochii în momentul în care am auzit că ar fi un dupe destul de bun după Gimmie Brow de la Benefit. S-a comportat ok la prima utilizare, iar rezultatul a fost destul de natural. Nu vă așteptați, în schimb, la un efect wow. 
Eu am luat nuanța mai închisă - Browny Brows și se potrivește destul de ok cu sprâncenele și părul meu șaten. Dar, no worries, îl găsiți și în nuanța Blondy Brows dacă sunteți ăn căutarea a ceva mai deschis.


Ultimul produs de care vreau să vorbesc (și pe care am uitat sa-l pun în prima poză) este un tool de masaj facial de la The Body Shop. Citisem cândva că ar fi foarte fain și cum eu cu greu rezist produselor și accesoriilor de skin care.. here it is! Se presupune că ajută la absorbția mai rapidă a cremelor în piele și că îi îmbunătățește tonusul. O fi sau nu așa.. vom vedea după o utilizare mai îndelungată.


Cam astea au fost cumpărăturile mele din această lună și primele mele impresii legate de acest produse. 
Voi a-ți încercat vreunul din ele? Cum vi se par?
Share:

7 comments :

  1. Interesant setul avene si uleiul de migdale.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Beeatrix!
      Uleiul de migdale de la Manicos mi se pare un fel de alegere ideala ca raport calitate pret. Eu l-am gasit cu 11 lei la 50 de ml (si pompita gen spray sa nu ma chinui sa scot produsul).
      Cat despre Avene.. produsele astea au fost salvarea mea acum 6 luni cand aveam tenul .. varza dupa ceva experimente. Acum mi-e greu sa renunt la ele, asa ca tot le vanez ofertele.

      Delete
  2. Ce culoare frumoasa are rujul.Sa le folosesti cu placere!:-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc frumos Anca! Mi se pare ca face echipa foarte buna cu nuanta 23 tot de la Golden Rose. In plus, poate fi folosit si pentru o aplicare mai usora ce da impresia de buze naturale, doar putin patate (dar frumos)

      Sper sa reusesc sa fac curand swatch-uri cu ele pe buze (mi se pare ca iti poti da mai usor seama de culoare asa)

      O zi frumoasa sa ai :*

      Delete
  3. Cand iti permite timpul poti face:)Oricum,mi-a ramas gandul la rujul tau:))Te pup!

    ReplyDelete
  4. Superb rujul ala de la Golden Rose. Ma tenteaza si pe mine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, eu l-am tot purtat în ultimele zile. Problema a fost că tinde să se strangă în liniile de pe buze.. dar am dat peste cu un stain de la sephora (chiar daca nu era aceeali culoare, ci doar un roz) și a rezistat eroic.

      Delete

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes