Gel de curățare Ivahidra+ Review

De când mă știu am avut un ten mai sensibil care reacționa cât se poate de prost la majoritatea produselor de curățare. Bine, trebuie să recunosc că o perioadă destul de lungă l-am agresat și eu cu produse anti-acneice, sperând că așa voi scăpa de coșuri. Mare greșală, evident. 
Am încercat să trec apoi la produse mult mai blânde (ex. Paula's Choice) dar prețurile nu tocmai mici m-au fâcut să fiu mai activă în căutarea unei alternative. Din fericire am găsit un echivalent destul de rapid la Ivatherm, iar acum sunt deja la cea de-a doua sticluță de gel de curățare Ivahidra+ (sau butelcuța, cum îmi place mie să o numesc)




Produsul vine într-un ambalaj opac, dotat cu pompiță (fericire mare pe mine) și poate fi cumpărat fie în varianta de 250 ml, fie în cea de 500. Eu am cumpărat de fiecare data varianta de 250 pentru că are un termen de valabilitate de 6 luni, iar cum eu am folosit produsul strict pe ten, știam că ar expira înante să îl termin. 

Gelul de spălare este defapt o cremă foarte fină, care curăța extrem de delicat. Eu l-am folosit atât dimineața cât și seara și nu mi s-a întamplat să îmi usuce tenul. Seara îl aplic de obicei cu ajutorul unui burețel konjac, iar dimineața direct pe pielea umezită. Nu am observat să facă spumă decât în cazul burețelului, dar nici atunci extrem de multă. Acest aspect este unul care pe mine mă mulțumește (nu-mi plac baloanele mari de săpun pe față), dar dacă voi preferați produsele care fac spumă densă, s-ar putea să nu fiți la fel de încântați. 

Este foarte spornic - o singură apăsare pe pompiță eliberează atât produs cât apare în poza de mai jos și mie mi se pare destul pentru curățarea tenului.




Lista de ingrediente este și ea curată, fără alcool, parfum sau iritanți. Lipsa asta a parfumului îi dă un miros mai straniu, poate nu la fel de încântător ca alte produse de prin magazine, dar el dispare foarte repede la clătire, așa că mi se pare o problemă minoră în comparație cu beneficiile care le are. 
Mi se pare ideal pentru o piele sensibilă sau uscată care nu prea își permite ingrediente agresive, dar cred că ar fi o alegere bună și pentru tenurile mixte sau grase, pentru că nu ar deregla producția de sebum.




Produsul îl găsiți fie pe site-ul celor de la ivatherm, fie în farmacii. Eu am căutat un pic după el prima dată (era de găsit doar în Sensiblu în Timișoara), iar apoi l-am comandat direct de la Farmacia Tei. Prețul este intre 32 și 50 de lei pentru varianta de 250 ml, și 55-80 pentru cea de 500 ml. 

Mie îmi e clar că este un produs care nu-mi va mai lipsi din baie chiar dacă voi vrea să mai fac și alte experimente la un moment dat. Voi aveți genul ăsta de produs de curățare care și-a câștigat numele de cult product? 
Share:

Post a Comment

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes