Franțuzisme - îngrijire și parfumuri.. mai exact, Wonderspa

De când eram mai mică eu aveam ce aveam cu Franța.. Bine, poate faptul că am studiat limba de când eram prin clasa a 2-a are o oarecare legătură. Oricum, și acum după mai mult de 15 ani înclin spre produsele franțuzești. 
V-am povestit pe blog de mai multe ori despre Avene, Bioderma sau La Roche Posay - toate companii franțuzești axate pe dermato-cosmetice. 

Ei bine, se pare că de curând am ajuns să întâlnesc și alte firme, cu o ofertă mai bogată: produse pentru corp, pentru ten, păr, parfumuri etc. Asta s-a întâmplat chiar vineri când, împreună cu fetele din blogosfera Timișoreană de beauty am ajuns la evenimentul celor de la Wonderspa


Ei bine, se iau 8 dudui pasionate de beauty, se adaugă produse din toate categoriile și se dă liber la discuție. Ce putea ieși din asta dacă nu multă testare, curiozități și sfaturi? 

Primele lucruri pe care am pus mâna au fost, bineînțeles, parfumurile. Ce pot să vă spun despre ele e că sunt foarte diferite de ce găsiți de obicei în parfumeriile noastre. Notele de trandafir primează, iar mirosul este unul mai puternic, persistent care cere o anumită atitudine. Sunt elegante, timeless și mă duc cu gândul la atmosfera din cafenelele franțuzești ale anilor '30, pe ritmuri de jazz. 

Ambalajele produselor sunt foarte faine - fie cu design alambicat, fie gurmande (lucru ce pe mine nu poate decât să mă bucure). Cine nu și-ar dori un macaron care miroase fain, dar care nu e de bagat în gură? Pam paaaam.. vă prezint săpunul macaron:





Dar, după cum mă știți, eu fac ce fac și tot spre skin care mă îndrept. La partea asta pot spune că m-au curerit complet produsele Fragonard (gama VRAI cum e prezentată pe ambalaj). Mai ales uleiul de argan care are adăugat un parfum extrem de fain și la care mi-a cam rămas gândul. 

Toate produsele sunt din ingrediente naturale, iar dacă aspectul eco este unul important pentru voi, trebuie să menționez că nu au parabeni, conservanți sau altele care nu v-ar plăcea. Sunt produse în Franța, deci vă puteți bucura de know-how-ul lor netrecut prin alte filtre. 

Oricum, nu mă voi întinde acum, pentru că intenționez să revin cu un review asupra produselor pe care le testez în momentul în care îmi voi forma o opinie. 
Produsele din imagini, precum și o grămadă altele găsiți pe site-ul oficial al celor de la Wonderspa. Voi ați pus ochii pe ceva?
Share:

2 comments :

  1. Produsele arătată bine si imi plac pentru ca nu au parabeni. As incerca parfumul ;)

    ReplyDelete
  2. Asteptam recenzii ^_^
    Niciodata n-avem suficiente parfumuri :D

    ReplyDelete

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes