Clarins Instant Light Lip Balm Perfector - Review

Că eu sunt mare amatoare de produse pentru buze, nu mai e de mult un secret. Cred că aș putea sa ma descurc perfect cu un concealer, un tuș și câteva balsamuri de buze colorate/rujuri luni de zile, fără să simt nevoia unui alt produs. 

Fiind și vară, mă rezum chiar la un SPF colorat și balsam de buze. Știindu-mă deci așa, am decis că cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru portfardul meu în perioada caldă, e să investesc în câteva balsamuri/rujuri sheer și să termin povestea acolo. Iar cei de la Clarins aveau chiar produsul perfect pentru nevoile mele. 


Cei de la Marionnaud cred că mi-au citit gândurile, așa că imediat ce au început reducerile, am văzut Instant Lip Balm Perfector redus cu 30%. Buuuun.. Am cautat swatchuri, m-am codit un pic, și într-un final, când am ajuns în magazin, am pus mâna pe nuanța 02 - Coral. 

Mi-a plăcut atât de mult încât după vreo săptămână am fugit să iau și nuanța 05- Red. Nu de alta, dar de când mă știu am preferat rujurile roșii înaintea oricărei alte culori. 
A mai trecut un pic, și pe Marionnaud online a apărut o ofertă foarte faină care aducea un portfard cu 2 miniaturi Clarins la orice comandă de la acest brand - și așa a ajuns la mine și nuanța 06 - Rosewood. 

Eu am momentan 3 din cele 6 culori ale gamei, dar nu spun nu ideii de a mări colecția cândva în viitor. 


Încă nu m-am decis dacă produsele se încadrează mai bine la categoria balsamuri de buze sau rujuri sheer, dar pentru restul poveștii le voi numi simplu - lip balmuri. Sunt extrem de hidratante - și se potrivesc foarte bine și buzelor uscate deoarece nu scot în evidență zonele mai zburlii. 

Înmoaie buzele și le dau un aspect foarte sănătos și un pic plumped - optic. Funcționează exact ca un balsam de buze foarte bun - le-aș asemui la rezultate balsamului Ziaja sau celui de la Aquaphor - dar cu un pic de culoare. 

La partea de rezistență nu excelează: țin cam 2-3 ore dacă nu mâncați. În schimb, sunt foarte ușor de reaplicat și fără oglindă (datorită formei destul de subțirele nu prea aveți cum să dați pe lângă). Also, lasă buzele hidratate ca după un tratament, așa că partea asta cu durabilitatea nu mă deranjază prea mult. 

Ca și consistență sunt destul de moi și alunecă ușor pe buze, dar trebuie să aveți grijă cu ele. Nu le scoateți în întregime din tub când le aplicați, mai ales dacă le păstrați la temperatura camerei. Nu mi s-a întâmplat să se rupă (deși am dat cu ele pe jos de câteva ori), dar par destul de fragile. 

Textura e foarte fină și chiar îmi dă impresia de produs de calitate - fiind o adevărată plăcere să le aplic. Ambalajul completează și el perfect impresia de luxury: este din plastic de calitate - colorat în partea de jos într-o nuanță asemănătoare produsului în sine și cu capac auriu. Nu s-au zgâriat deși le-am aruncat prin geantă, nu s-au desfăcut și nu s-a șters scrisul absolut deloc. 


Nuanțele mi se par elegante - iar datorită aspectului foarte sheer se potrivesc cam oricărei tonalități a pielii. 

05 - Red - este o nuanță faină de roșu rece, care mi se pare foarte potrivită dacă vreți să purtați roșu, dar nu sunteți neapărat confortabile cu o culoare opacă, foarte bold. 
02 - Coral este un roz piersiciu foarte natural. Mie aproape că-mi deschide un pic buzele la culoare, dar fără a mă face să par palidă. 
06 - Rosewood este nude-ul perfect pentru mine - un bej ceva mai închis - care îmi închide nuanșa buzelor cam cu jumătate de ton. 

Am pus ochii și pe nuanța My Pink - despre care am înțelesc că s-ar adapta în funcție de PH-ul fiecăruia - dar aștept o ofertă faină pentru a pune comanda. 


Preferatul meu este momentan cel roșu - și probabil primul pe care îl voi recumpăra. Mi se pare lip balmurile se consumă relativ repejor - și cred că vor fi primele "rujuri" pe care voi reuși să le termin în totalitate. Mă gândesc serios să încerc și glossurile din aceeași gamă - eu care n-am mai folosit așa ceva de mai mult de 10 ani. 

Ca și preț, se învârt undeva la 68 de lei, dar dacă nu vă grăbiți, probabil le puteți găsi la reduceri de 20-30% online la Marionnaud (tot îi menționez în articol - dar asta pentru că în ultima perioadă au cele mai bune oferte de pe piață). 

Voi ce fel de rujuri preferați? Știți altele asemănătoare celor de care vă povesteam mai sus?

Share:

2 comments :

  1. Hai ca ma tenteaza si pe mine acum si e grav, ca am luat in ultima luna doua glossuri de la ei... :))
    Imi place manichiura, simteam nevoia sa punctez asta!

    ReplyDelete

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes